Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szoktatok olyan emberre...

Szoktatok olyan emberre haragudni, aki nem érdekel titeket?

Figyelt kérdés

Röviden a sztori: jóban voltunk, de számomra ismeretlen okból nagyon megsértődött rám. Nem értem, miért nem csak ignorál, vagy viselkedik közömbösen, miért kell mutatnia, mennyire haragszik, sértődött.

Ha tényleg nem érdekelném, nem csak közömbös lenne?

Ő a fiú, én a lány.

2022. máj. 4. 18:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha tettél ellene valamit, akkor nem csak közömbös lenne, hanem haragudna rád.

nem sejted, miért haragudott meg?

2022. máj. 4. 19:06
 2/11 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok egy munkatársammal. nem tudja, miért rágtam be rá, ugyanakkor azóta már volt egy másik afférunk is egymással, de kölcsönösen kerüljük egymást, holott burkoltan érdekeljük egymást...
2022. máj. 4. 19:06
 3/11 A kérdező kommentje:
Semmit nem tettem, ezért nem értem.
2022. máj. 4. 19:07
 4/11 anonim ***** válasza:
5%
Odáig hogyhogy nem jut el az agyad, hogy ezt talán megkérdezd tőle?
2022. máj. 4. 19:12
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

A, Mi van akkor, ha mástól hallott rólad valamit, és bevette, így berágott rád?;

B, Mi van akkor, ha talált valaki mást, akit jobban kedvel?

Ezek csak feltételezések így...

2022. máj. 4. 19:12
 6/11 A kérdező kommentje:

4: Próbálj te egy vérig sértődött emberrel beszélgetni.:) Elmés válaszodra csak ennyit írnék...

5: Az A verzióra is gondoltam.... Csak nem tudom mit.

2022. máj. 4. 19:16
 7/11 anonim ***** válasza:
5#: szerintem kérdezd meg tőle. Gondold végig: mit vesztenél vele? És mit nyernél? Nem hinném, hogy nagyon nagy problémát csapna emiatt.
2022. máj. 4. 19:20
 8/11 A kérdező kommentje:
7: Nem áll szóba velem, meg sem tudom kérdezni
2022. máj. 4. 19:26
 9/11 anonim ***** válasza:

Rövid storytime: anno közösségi szolgálaton odakerültem egy idegen csaj mellé a program idejére. Mivel unatkoztam, elkezdtem vele beszélgetni, és minden alkalommal mikor meglátott valakit akit ismert, elkezdte nekem magyarázni hogy ő xy, és mióta ismeri, kivel van jóban, mit eszik reggelire. Hangsúlyozom, full idegenek voltunk.

Ez csak azért kapcsolódik ide, mert lehet az egyik ismerősöd átadott valami infót egy ilyen szószátyárnak, aki aztán elmondta a fiúnak, ő pedig berágott rád. Szívás, az biztos.

2022. máj. 4. 19:29
 10/11 A kérdező kommentje:
9: Erre is gondoltam.
2022. máj. 4. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!