Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet ebből baj?

Szerintetek lehet ebből baj?

Figyelt kérdés
Pár perce leszaladtam a Sparba virágért így zárás előtt pár perccel. Anyámnak azt mondtam hogy csak a szemetet viszem le, így visszafelé is sietnem kellett. Sprinteltem de nagyon. Hazafelé úgy futottam a cserepes virággal a kezemben mintha üldöznének, csak hallom hogy utánam kiabál valaki hogy; "Hé dobd már el a virágot". Ott leesett, hogy ez az egész úgy nézett ki mintha loptam volna. Lehet ebből nagyobb baj? Így visszatekintve külsősen én is azt hinném... Ha feljelent mi lesz?! Plusz itt van a háztól 20 méterre a hely, ahol ez történt, minden reggel abban a buszmegállóban megyek iskolába. Nagyon félek hogy esetleg ha megint erre jár meggyűlik vele a bajom vagy neadjisten feljelent. Mi legyen? A nagy sietségben még a blokkot sem vettem el a pénztárostól. Nagyon félek hogy a nyakamba varrnak egy lopást... Most komolyan, létezhet még valaki aki ilyen szerencsétlen?

2022. máj. 2. 20:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Gyanítom inkább valami rossz oltogatós poén volt ez tőle.

Ha mégsem és komoly a story, akkor pedig lásd a többiek válaszait, szintén nem lesz gond.

2022. máj. 3. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!