Szerintetek lehet ebből baj?
Jó, csak érted valószínűleg itt lakik a közelben. Mondjuk ő azt hiszi hogy loptam, holnap reggel elkap a megállóban és megver vagy mittudomén.🥲

ha kifizetted, akkor nem lehet belőle baj
az illető meg talán csak unalmában szólt neked

A kamera felvette, hogy kifizetted
A feljelentés amúgy sem úgy megy, hogy minden jött-ment aki meglát az utcán feljelenthet, kimennek a rendőrök, ott mindenkit kikérdeznek, pénztárost, biztonsági őrt, stb. Nem úgy van, hogy valaki valamit feltételez és egyből rohan a rendőrségre téged meg csuknak le. Akkor már a fél ország börtönben lenne.
Egyébként tanultam valamennyit jogot, ha ez jobban megnyugtat, és úgy írom ezt, de ez mondjuk sima paraszti ész is lehetne mondjuk. De nyugi, én is mindig beképzelek ilyesmiket.
Huh köszi, ezzel kicsit megnyugtattál. Egyébként nem tudok róla hogy lenne mentális betegségem, de a tünetek alapján el tudom magamról képzelni hogy üldözési mániám van🤣🥲

Nem lesz ebből semmi.
Ha véletlenül bárki beszólna, mert megismer, meg mondhatod, hogy szerinted a házunk melletti bekamerázott boltból lopnék virágot, úgy hogy ide jár az egész családunk vásárolni?
Fura egy gondolat...

Hát egy ilyen bezacskózott elég kisméretűre gondolj. Nem hiszem hogy arra gondolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!