Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Meddig használsz paplant?

Meddig használsz paplant?

Figyelt kérdés
Tavaly már áprilisban elraktam, de nagyon fáztam, annyira hideg volt, hogy végül májusban visszahúztam. Viszont tudok olyat, aki egész évben használja, ami nekem fura, mert nyáron én csak a huzattal takarózom, és még sokszor így is klímát kell kapcsoljak.
2022. ápr. 30. 19:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem sajnos kell az érzés, hogy rajtam van

De egész évben melegem van, kb. 20-21 fokban nem lenne csak.

Most is hetek óta pólóban, bugyiban alszom, kidugom a lábamat és forgatom a paplant, amíg ébren vagyok.

(Télen is 24-26 fokos pusztulat van a lakásban.)

29N

2022. ápr. 30. 21:21
 12/13 A kérdező kommentje:
Mikor elhagyom, eleinte nekem is hiányzik a paplan súlya, de aztán megszokom. 24-25 fokban én már nem bírom elviselni, nagyon izzadok alatta.
2022. máj. 1. 07:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Egész évben használom én is, télen egy vastagabb, nehezebb takaróval alszom, hidegebb estéken egy pluszt is kerítek rá. Nyáron pedig egy vékonnyal, mert nekem is kell az az érzés, hogy van rajtam paplan.
2022. máj. 1. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!