Meddig használsz paplant?
Figyelt kérdés
Tavaly már áprilisban elraktam, de nagyon fáztam, annyira hideg volt, hogy végül májusban visszahúztam. Viszont tudok olyat, aki egész évben használja, ami nekem fura, mert nyáron én csak a huzattal takarózom, és még sokszor így is klímát kell kapcsoljak.2022. ápr. 30. 19:28
1/13 anonim 

válasza:

Jelenlegi időjárási körülmények mellett június végéig előreláthatóan...
Normális esetben pedig májusban már nem, ősszel veszem ismét elő.
2/13 anonim 

válasza:

Nem naptár szerint szoktam használni, hanem a hömérséklet alapján.
3/13 A kérdező kommentje:
Igen, tavaly én is június elején raktam csak el végleg, emlékszem június 5-én volt az első olyan nap, amikor az évszaknak megfelelő időjárás volt. Ahogy nézem, májusban még kell majd végig.
2022. ápr. 30. 19:36
4/13 anonim 

válasza:

Meleg tűrő vagyok, egész évben használok. Nyáron csak egy vékonyabbat, télen vastagabbat, sőt még pokrócot is húzok magamra a hidegebb időszakban.
5/13 anonim 

válasza:

Amíg olyan 22 fok fölé nem megy éjszaka a hőmérséklet a hálószobában. Utána egy vékony takaró kövtekezik, 25 fok felett pedig már csak a huzat.
6/13 anonim 

válasza:

Egész évben.
Csak nagyon melegen tudok elaludni, és szükségem van a vastag paplan súlyára az elalváshoz.
7/13 anonim 

válasza:

Egész évben. Van téli meg nyári változat is.
8/13 anonim 

válasza:

Nekem télen nyáron ugyanaz a rendszer:
Van egy vékony frottír takaróm ami olyan, mint egy törölköző
Mellette van egy meleg, de vékony plédem
4 módon szoktam őket használni:
- hideg
- meleg
- hideg alul meleg felül
- meleg alul hideg felül
Emellett télen a hidegben olyan 25-30 fok volt állandóan a szobámban, szóval akkor sem kellett annyira a meleg (kivéve amikor engedtem kb 20 fokra lemenni a hőmérsékletet).
9/13 anonim 

válasza:

Egész évben.Rendes,csináltatott toll paplan.Legfeljebb negyven fokban csak a derekamon van.
10/13 anonim 

válasza:

Amikor éjszaka is közel 20 fok van, akkor szoktam csak huzattal takarózni. De minden nyáron előfordul, hogy kicsit visszaesik a hőmérséklet és kénytelen vagyok újra elővenni a takarót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!