Hülye vagyok? Te mit éreznél vagy gondolnál?
Tegnap vettem egy kényelmi terméket egy közismert cég áruházában.
Pár perce elmentem a weboldalukra megnézni az értékeléseket mivel nekem nagyon tetszik, pihepuha, és gondoltam ranézek miket írnak.
Csupa jókat (5 csillag) és egyszercsak megpillantottam hogy cirill betűs értékelések is vannak, lényeg az hogy 3 személy is is írt, 2022 januarban és 2021 decemberben, írják hogy mennyire finom, puha, milyen szépeket álmodik benne, írja az egyik.
Mind 3 Ukrajnában vásárolt, az egyiknél fel volt tüntetve a város....... Rákerestem a térképen......
A többit kitalálhatjátok.....
Én elpityeredtem...... Hülye vagyok?

Akkor elmagyarázom:
Az Ukrán háború 2022 február 24-én kezdődött.
Ezen a weboldalon több ukrán nő is írja hogy vásárolt ebből a termékből 2021 decemberében és 2022 januárban, és hogy mennyire örülnek neki, milyen finom puha és milyen szépeket álmodik benne (írja egyikük)
Volt ahol meg volt nevezve a konkrét Ukrán város, amit én kíváncsiságból megnéztem és azt letarolta mostanra a háború.
És én ettől lettem szomorú, hogy belegondoltam abba higy ez a 3 nő MÁR NEM TUDJA élvezni ezt a puha terméket, talán már nem is élnek, talán egy jeges hideg pincében húzzák meg magukat..... MOST.
Értitek?

Érzékeny vagy, és van benned lélek/érzések. Ez a mostani világban ritka. Engem állandóan érzéketlen, érzelemmentes idiótàkkal sodor össze az élet, pedig én nem vagyok ilyen. Egyszer a volt élettársam szeme láttára elvágtam a kezem, amiből elég hosszú ideig ömlött a vér. Azt mondta, hogy nem hajlandó bevinni engem a kórházba, mert drága a benzin, oldjam meg, őt nem érdekli, és kifordult az ajtón. Hozzáteszem nem járt dolgozni, szóval nem munkában sietett, vagy a munka miatt volt fáradt, szimplán ilyen ge ci volt. De voltak erről rosszabb "emberek" is az életemben. Ez csak példa volt(és nem sajnáltatàsnak szántam).
Örülj neki, hogy ilyen vagy, és ne akarj megváltozni ilyen téren. Nem vagy hülye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!