7 8 millió forint az öledbe esik, mit kezdesz vele?
Sokmindenre költenék. Vállalkozás ötleteim is vannak. De utaznék is. Elég sok helyre el lehetne jutni. Viszont nyilván abból nem valószínű, hogy visszajönne a pénz, valószínűleg csak elmenne az egész. De lehet a vállalkozás sem működne, akkor pedig még csak nem is utaztam.
Számoljunk mondjuk 8 millióval. Az biztos, hogy egy családfakutatást csinálok. Marad 7 millió. Kifizetem a maradék diákhitelem, 6 millió. Szóval ennyivel lehet számolni.
Van egy telkem egy pincével. Régen szőlő volt de ki lett szedve, most csak fű. Elég sok vendégház van ott meg panzió szóval mégegy már felesleges lenne. Mondjuk lehet valami tulipánmező turistáknak vonzó lenne és jöhetnek szedni vagy hasonló. Ez is jó ötlet talán.
11 amúgy Erdélyben akarok ilyen kabint építeni hegyekben, és kiadni. Mondjuk itthon se lenne rossz de itthon nem tudom, hogy hol vannak azok a helyek területek, ahol ilyenre érdemes lenne beruházni.
Kb 1 milliót cryptoba, maradékot biztosabb dolgokba.
Semmit nem használnék fel belőle, mert nem kell. A jővőben többet fog érni.
Azokat a nagy összegeket, amik egyszeri pénzjutalmak, szerintem csak befektetni éri meg.
Ha az ember sokat keres havi rendszerességgel, akkor lehet gondolkodni azon, hogy mivel kísérletezzen, mire b*ssza el. De amiből nincs utánpótlás, azzal nem lehet ezt eljátszani.
A kérdésre válaszolva: lekötném kamatozni és gyűjtenék hozzá, majd beforgatnám valamibe, ami számomra megéri. Esetemben például ingatlanba, mivel vállalkozni nem akarok, a részvényeket és egyebeket pedig túl rizikósnak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!