7 8 millió forint az öledbe esik, mit kezdesz vele?
Sokmindenre költenék. Vállalkozás ötleteim is vannak. De utaznék is. Elég sok helyre el lehetne jutni. Viszont nyilván abból nem valószínű, hogy visszajönne a pénz, valószínűleg csak elmenne az egész. De lehet a vállalkozás sem működne, akkor pedig még csak nem is utaztam.
Számoljunk mondjuk 8 millióval. Az biztos, hogy egy családfakutatást csinálok. Marad 7 millió. Kifizetem a maradék diákhitelem, 6 millió. Szóval ennyivel lehet számolni.
Semmit. Ennek a duplájáért nem tudnék venni egy egyszobás lyukat. Vennék egy tűrhető használtatót és élném tovább az életem. Ha néha megtetszene valami apróság akkor megvenném.
Mondjuk építhetnék egy saját konditermet de azzal se vagyok előrébb mert szeretek lejárni edzeni.
6 millió forint nem sokkal több, mint a semmi. Egy jó 5 éves használtautót kifut és úgy ennyi, be is zárult a kör.
Én vagy házat újítanék belőle (garázs, műhely, terasz, szoba bővítés, új konyhaszekrénysor stb) vagy pedig félretenném ház vételre, ha még nincs saját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!