Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az szerintetek gáz, ha el...

Az szerintetek gáz, ha el akarok költözni itthonról amint 18 leszek A Mamámhoz? Többi lent. 17L

Figyelt kérdés
Szóval rohadtul nem bírom már itthon, anya meg apa folyton veszekednek és kiabálnak apa annyira egy seggfej folyton iszik és mindenkivel bunkó itthon emiatt.4 kistesom van és nincs rájuk se tekintettel 😞😞 És Mama azt akarja hogy koltozzek hozza segíteni bevásárolni takarítani meg rendet Tartani mert már idős én meg szeretnék elmenni már innen de nem szeretnék sokáig Mamával lakni se hanem amint lesz egy jó állásom és találok egy albérletet akkor elkoltoznék hogy ne legyek neki se teher 👀👀👀
2022. ápr. 26. 11:09
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Nem gáz.
2022. ápr. 26. 11:11
 2/10 anonim ***** válasza:
19%

👀

👃

👅

Amúgy, bár nekem lenne egy ilyen nagyim, akihez odaköltözhetek... Szóval szerintem nem gáz, mint ahogy az sem, hogy kiírsz egy kérdést "szerintetek nem gáz" címszóval azért, hogy elmondhatsd nekünk hogy mi bánt...

2022. ápr. 26. 11:13
 3/10 anonim ***** válasza:
33%

Nem gáz. Ez egy jó kezdete a felnőtt létnek, hogy hozol egy ilyen döntést te magad.

Arra figyelj, hogy nehogy aztán meg ott ragadj. Anyukádék nem tudnának elválni amúgy. Úgy tűnik nem boldogok.

2022. ápr. 26. 11:24
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Csak súgok, hogy ehhez nem kell megvárni a 18-at. Beszéld meg a szüleiddel, és ha beleegyeznek, akkor már most is mehetsz.
2022. ápr. 26. 11:48
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
...nyilván nem feltétlenül úgy adnám elő, elsőre, hogy olyan szar veletek, hanem hogy a nagyinak is nagy szüksége van rám, meg ők is jobban elférnének a lakásban, meg akármi...
2022. ápr. 26. 11:50
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen ezt már próbáltam de anyám közölte hogy innen nem fogok elmenni amíg 18 vagyok addig velük kell lennem. Apa meg aztán egyenesen utálja Mamát mert az anyósa 💀💀👀
2022. ápr. 26. 12:02
 7/10 anonim ***** válasza:
58%

+1 lehetőség, hogy beszélsz az iskolapszichológussal, ha van, vagy más még nem hivatalos személlyel elsősorban, hogy te mint gyerek, hogyan tudnál ebben egy kicsit segíteni. Anyukádnak szakember tanácsára lenne szükség, de nem biztos, hogy ha ezt te adod neki így ebben a formában elő, az szerencsés lenne.

Lehet, hogy egy szakember adna neki javaslatokat, vagy segítene feldolgozni valamit, ill. párterápia kéne nekik...

Ha pl. ha én az anyukád barátnője lennék, akkor lehet, hogy azt javasolnám neki, hogy adjon a férjének ultimátumot, hogy vagy elvonóra megy, és leszokik x időn belül (konkrét de reális határidő!) a piáról és megváltozik, vagy elválnak, és mehet a híd alá piálni.

A bíróság nyilván az anyára bízná a gyerekeket és a lakásban is maradhatna, ha tetlegesség is van, akkor arról mindig orvosi látleletet kell felvetetni, és akár simán fel is lehet jelenteni, és távolságtartási végzést is kérni.

Ez nem csak neked lenne megváltás, hanem a többi tesódnak is, hiszen gondolom, az anyáddal már ki tudnál jönni, ha az alkeszos apáddal nem veszekednének. Feltűnés nélkül egyébként készíthetsz tetlegességről, stb. videót, a hivatalos eljárásnál biztos fontos bizonyíték lenne.

Viszont sajnos tény, hogy akármilyen nagy veszekedések vannak, akármilyen bántalmazó a kapcsolat, gyakori az, hogy az egyik fél személyfüggésben van, és bár nyilvánvalóan rohadtul rossz neki, nem képes magától szabadulni, ill. az is gyakori, hogy ha szabadul is, visszatér. Ennek több oka is lehet, ehhez is kell segítség. Az is egy függőség, akár az alkoholizmus. Talán ő még nem jött rá, de lehet, hogy csak fél, vagy nem tudja, hogyan szabadulhatna...

[link]

További tanácsért, stb. fordulhatsz privátban hozzám is, talán tudok segíteni.

2022. ápr. 26. 12:15
 8/10 anonim ***** válasza:
62%
Nem gáz, én is azonnal mamámhoz költöztem, amint tudtam.
2022. ápr. 26. 12:54
 9/10 anonim ***** válasza:
36%
#6 ez miért van amúgy, hogy anyukád akadályozza ezt? ráadásul ilyen stílusban. Szóval nem is úgy, hogy azzal érvelne, hogy valamiért ez jobb neked. Hanem ilyen parancs szerűen.
2022. ápr. 26. 13:08
 10/10 anonim ***** válasza:
62%
Hát akkor azt a pár hónapot bírd ki. Ill. gondold át, amit a #7-es válaszomban írtam. Akár tanács, vagy ha csak bíztatás kell, nyugodtan írhatsz.
2022. ápr. 26. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!