Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hol volt a legdurvább állapotú...

Hol volt a legdurvább állapotú mosdó/wc amivel valaha találkoztatok? Milyenek voltak a körülmények?

Figyelt kérdés
Kinek mi volt a legroszabb állapotú mosdó vagy mellékhelyiség és hol amit látott valaha? Milyen körülmények voltak?

2022. ápr. 23. 18:04
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Egy étterem wcjében kb bokáig állt a húgy.
2022. máj. 8. 22:26
 22/27 anonim ***** válasza:
94%
(Vonatokon amúgy érthető, ha nem tiszta, főleg a régi vonatokon láttam kislány koromban olyat, hogy egy pisitócsa volt a wc előtt. Hiába takarítják, azért elég nehéz még nőként is célozni, hogy közben rázkódsz.)
2022. máj. 8. 22:29
 23/27 anonim ***** válasza:
19%
#22 miért kell rázkódni pisilés közben? Meg kell húzni a vészféket, kapaszkodni kell, és akkor intézni a dolgot, amikor a vonat már nyugalmi állapotban van.
2022. máj. 8. 22:33
 24/27 anonim ***** válasza:
92%
Jaj, volt régen az a szabály, hogy ha a vonat nyugalmi állapotban van, nem lehet wcre menni. Még óvodás voltam, amikor épp indultam volna a wcre és beértünk az állomásra, ahol 10 percet állt a vonat és én idegesen kérdezgettem azt akivel voltam, hogy mikor indulunk el végre. :D Amíg élek nem felejtem el azt a pánikot amit akkor éreztem. :D
2022. máj. 8. 22:54
 25/27 anonim ***** válasza:

Szegedi koliban a zuhanyzóban találtak egy adagot. Persze, senki nem jelentkezett, mikor számon lett kérve, hogy hogyan került oda.

Mai napig elképzelésem sincs, hogy mi történhetett.

2022. máj. 24. 02:47
 26/27 anonim ***** válasza:

Nah, #9 vagyok és azóta láttam már durvábbat is...

Megálltam az M3 autópályán az egyik pihenőben mert nagyon kellet pisilni.Mit sem sejtve, elindultam Vécét keresni. Találtam is, de valaki rászart a vécé ülőkéjére🤮💩

Azt nem tudom hogy hozta össze, merem feltételezni, hogy ráguggolt, hisz a hátsó részen volt a végtermék...

2022. máj. 28. 21:14
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Valami migráns☺

Azok xarnak guggolva.

2022. máj. 29. 07:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!