Hol volt a legdurvább állapotú mosdó/wc amivel valaha találkoztatok? Milyenek voltak a körülmények?
Egyetemi koleszos wc-k.
Volt ott minden:melléhúgyozás, mellészarás. Sokszor nem volt lehúzva a wc. Meg volt, hogy azt se tudtam eldönteni, ez most fos, vagy hányás, amivel tele volt a wc.
Egy benzinkútnál egy gyorsétterem wc-je. Szinültig volt fosva és hányva a wc kagyló. A padló az fossal kevert hányásban úszott. De még a plafon is fosos volt, hogy azt hogy csinálta emberünk nem tudom. Szóltam a személyzetnek, hogy valami nem teljesen OK a budijukkal, bementek a kislány aki bement hát küszködött, hogy ne bővítse az amúgy is gazdag leletanyagot a wc-ben. Aztán pár óra múlva amikor arra jártunk ki volt írva az egész étteremre: "műszaki okok miatt bizonytalan ideig zárva" (ez vagy 3 napig tartott mire ismét kinyitottak).
A másik ilyen egy szálloda volt, valahogy eldugult a lefolyó cső, és az első emeleti szoba wc-jében talált utat magának a felette lévő emeletekről lejövő cucc. Kaptunk eg első emeleti szobát hát még az ágy is úszott a matériában. Szóltunk a recepción, hogy nézzék meg, mert itt valami nem teljesen OK. Lezárták az egész első szintet és mi meg kaptunk egy 3. emeleti szobát. Jó pár napig le volt zárva az egész első szint.
Külföldi nyaralás, egy kemping (európa keleti fele). Elméletileg kulturált WC de ott is volt minden, kb. váll magasságig összefosva minden a kilincs is, meg a wc papír tartó is. És ehhez tartozott némi hányás is és ez megkeverve a behordott sárral, kaszált fű darabkákkal, szétdobált zsemle és bagett maradványok. És ez volt a zuhanyzó részen is. De abban volt minden.
Ez már annyira durva, hogy el se hiszem. :D
De ha már folytatod a mesét, akkor remélem, hogy a fosra festettél rá, és le van tudva az egész. :D
Akkor már bölcsebb kádba ülni, és vödörbe szarni.
Ott mehet előre, hátra egyszerre, aztán meg szinte csak zuhany, és kész... kádat is, és magadat is persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!