Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hol volt a legdurvább állapotú...

Hol volt a legdurvább állapotú mosdó/wc amivel valaha találkoztatok? Milyenek voltak a körülmények?

Figyelt kérdés
Kinek mi volt a legroszabb állapotú mosdó vagy mellékhelyiség és hol amit látott valaha? Milyen körülmények voltak?

2022. ápr. 23. 18:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Láttam én már olyat, ahol mindkét oldalon még a fal is szaros volt a földről nem is beszélve. Ott már nem néztem, hogy mi van konkrétan a vécében, és milyen állapotban is van.
2022. ápr. 24. 09:46
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Itt valaki felszart a kilincsre😀😀
2022. ápr. 24. 10:33
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemi koleszos wc-k.

Volt ott minden:melléhúgyozás, mellészarás. Sokszor nem volt lehúzva a wc. Meg volt, hogy azt se tudtam eldönteni, ez most fos, vagy hányás, amivel tele volt a wc.

2022. ápr. 24. 19:12
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Vonat
2022. ápr. 24. 19:48
 15/27 anonim ***** válasza:
94%

Egy benzinkútnál egy gyorsétterem wc-je. Szinültig volt fosva és hányva a wc kagyló. A padló az fossal kevert hányásban úszott. De még a plafon is fosos volt, hogy azt hogy csinálta emberünk nem tudom. Szóltam a személyzetnek, hogy valami nem teljesen OK a budijukkal, bementek a kislány aki bement hát küszködött, hogy ne bővítse az amúgy is gazdag leletanyagot a wc-ben. Aztán pár óra múlva amikor arra jártunk ki volt írva az egész étteremre: "műszaki okok miatt bizonytalan ideig zárva" (ez vagy 3 napig tartott mire ismét kinyitottak).

A másik ilyen egy szálloda volt, valahogy eldugult a lefolyó cső, és az első emeleti szoba wc-jében talált utat magának a felette lévő emeletekről lejövő cucc. Kaptunk eg első emeleti szobát hát még az ágy is úszott a matériában. Szóltunk a recepción, hogy nézzék meg, mert itt valami nem teljesen OK. Lezárták az egész első szintet és mi meg kaptunk egy 3. emeleti szobát. Jó pár napig le volt zárva az egész első szint.

Külföldi nyaralás, egy kemping (európa keleti fele). Elméletileg kulturált WC de ott is volt minden, kb. váll magasságig összefosva minden a kilincs is, meg a wc papír tartó is. És ehhez tartozott némi hányás is és ez megkeverve a behordott sárral, kaszált fű darabkákkal, szétdobált zsemle és bagett maradványok. És ez volt a zuhanyzó részen is. De abban volt minden.

2022. ápr. 24. 21:01
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Volt munkahelyemen eldugult a szennyvízvezeték, de durván, nem tudom, hogy milyen lehetett a vécé, de nem csak a kivül lévő mosdóhelyiség, hanem a folyosó is tocsogott a... mindenfélétől.
2022. ápr. 24. 21:11
 17/27 anonim ***** válasza:
89%
Ami még elég durva volt hugom elkapott valami fosós-hányós vírust. Elment, hogy aminek ki kell jönnie kijöjjön. Amikor úgy érezte, hogy végzett addigr elindult a kisróka felfelé, gyorsan megfordult, hogy beleokádjon a WC-be, de közben ismét rájött a fosás és ezzel sikerült összefosnia a wc ajtót. Gyorsan megfordult de ismét egyszerre hányt és fosott és ahogy forgolódott sikerült mindent kb. egyenletesen végig hánynia és összefosnia, kb. térd magasságig. Majd amikor ezzel végzett, és kicsit jobban lett kis bájon hangon felhívott, hogy "Át tudnál-e jönni kicsi segíteni WC-t takarítani, mert valami vírust elkaptam és nem vagyok túl jól..." Hát átmentem... Akkor árulta el a pontos részleteket, hogy sikerült mindent is összehánynia összefosnia. De ne izguljak mert van diszperzitje a kamrában, szóval jó lenne ha már akkor újra is festeném a budiját....
2022. ápr. 24. 21:16
 18/27 anonim ***** válasza:
78%

Ez már annyira durva, hogy el se hiszem. :D

De ha már folytatod a mesét, akkor remélem, hogy a fosra festettél rá, és le van tudva az egész. :D

2022. ápr. 24. 21:27
 19/27 anonim ***** válasza:
94%
28: 2 órát takarítottam... Mondjuk előre látó voltam, mert a festéssel megvártam amíg meggyógyul. De a többi nap már nem volt ennyire gáz. Egyébként egyszer én is bekaptam egy ilyen vírust tényleg brutális. Amikor azon gondolkodol, hogy melyiket könnyebb feltakarítani, mert csak az egyiket tudod méltó helyére helyezni, a másik komponens a padlón köt ki bárhogy is próbálkozol (a második menetben már előrelátó az ember, és odakészíti a vödröt, de amikor először szembesül azzal, hogy itt egyszerre fog jönni minden az érdekes kihívás), mert tényleg egyszerre jön minden. Ne akard átélni. Brutális tud lenni.
2022. ápr. 24. 21:50
 20/27 anonim ***** válasza:
89%

Akkor már bölcsebb kádba ülni, és vödörbe szarni.

Ott mehet előre, hátra egyszerre, aztán meg szinte csak zuhany, és kész... kádat is, és magadat is persze.

2022. ápr. 24. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!