Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van értelme dolgozni nettó...

Van értelme dolgozni nettó 220 ezres fizetésért?

Figyelt kérdés
Ebből a fizetésből soha nem lesz saját lakásom, de még albérletre sem futja. Akkor van értelme dolgozni?
2022. ápr. 22. 20:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
3%
Ez mi ez a nagy, rasszista magyarozási hullám? Nem működik a gyakorikerdesek.ro, vagy mi van?
2022. ápr. 22. 22:39
 12/20 anonim ***** válasza:
62%
10-es jól leírta, nemtom miért vanlepontozva. 11-es, ez nem magyarozás (én is magyar vagyok), ez a valóság.
2022. ápr. 22. 23:44
 13/20 anonim ***** válasza:
42%

Igen, nehezen lesz belőle lakás, de ha nem dolgozol, akkor könnyebben lesz lakásod?

Ha nem dolgozol, milyen jövőképed lesz 5-10 év múlva?

Segítek egy kérdéssel: látsz egy neked való hirdetést, havi 5 millás fizetés, és már írnád az önéletrajzodat, de rájössz, nincs mit beleírni, nulla munkatapasztalat...

Szerinted behívnak állásinterjúra egy ilyen önéletrajz láttán?

másik kérdés: szolgálati időd hogy alakul, mikor leszel nyugdíjas?

harmadik? ok, nagy megtakarításod nem lesz, de még vegetálni se tudsz, az közelebb visz a lakáshoz?

negyedik: nem elég, hogy anyucinál élsz, még a kaját is ők adják a szádba? Szerinted ez nem rontja az önbecsülésed?

ötödik kérdés: szerinted ha megismerkedsz valakivel, hogy ítél meg, ha azt mondod, hogy tartós munkanélküli vagy, vagy van munkád.

Bónusz: attól, hogy dolgozol most 200-ért, még kereshetsz mellette más munkát, és ha találsz jobbat, simán válthatsz, de ez a kevés nem kell, csak kifogás.

Persze vannak kivételek, nem mondom, hogy vállald el, ha korábban havi négymillát kerestél, csak elutazgattad, és lesz hasonlóra kilátás két hónap múlva, de most vagy ez, vagy két hónap pihi, de gyanítom, nem erről van szó.

2022. ápr. 23. 01:09
 14/20 anonim ***** válasza:
28%
Ha nincs kilátásban, hogy ez jelentősen emelkedik belátható időn belül, akkor nincs értelme dolgozni. Nekem is idő kellett, míg rájöttem. Tervezheted a külföldre való kiköltözést.
2022. ápr. 23. 06:58
 15/20 anonim ***** válasza:
72%
Megszavaztátok nem??? Hát elvezzetek!!! ;)
2022. ápr. 23. 09:06
 16/20 anonim ***** válasza:
81%
Én 176ból megoldom az elbérletet egyedül.
2022. ápr. 23. 09:54
 17/20 anonim ***** válasza:

És hó végén mit eszel?

2022. ápr. 23. 10:18
 18/20 anonim ***** válasza:
9%

de, valahol el kell kezdeni, aztán majd szerintem emelkedik.

Magyarországon szerintem az az általános, hogy a legtöbb ember minimálbért keres.

2022. ápr. 23. 13:35
 19/20 anonim ***** válasza:
10%
*de egyébkéntis, több,mint a semmi; ebből is rakosgassál félre amennyit tudsz; aztán majd még meglátjuk. Vagy menj ki külföldre, szedd meg magad; és gyere vissza. PL itt az oldin olvastam arról, hogy egy magyarországi tanár kiment Angliába dolgozni, húsokat kell pakolnia egy hűtős kocsiba szállításhoz, és most havi 500 ezer Ft-nak megfelelő összeget keres. Amúgy, azt hiszem, a fizetés miatt ment ki, és bejött neki. Tehát egy Mo-i tanárról van szó. Aki kiment. Megmég, rádióban hallottam, felhívtak külföldi hallgatókat, hogy mi a helyzet; egy magyar pár ők Ausztráliába mentek ki; na, ott az volt, hogy a csaj tanult ott, a srác meg takarítóként dolgozott ott, és egy fizetésből kényelmesen meg tudtak élni úgy, hogy még félre is tudtak rakni belőle, és talán 4 éven belül összegyűlt a saját házra is,meg a kocsira is; de én ebben már nem vagyok biztos, de tehát amire biztosan emlékszem, az az volt, hogy a csaj még tanult, a fiú takarító volt, és ebből az ő egy fizujából meg tudtak úgy élni, hogy még félre is rakhattak elegendőt, és valami meglepően kevés időre is emlékszem, ami alatt mondták, hogy össze lehet szedni a házra + kocsira valót. Tehát ez meg Ausztrália volt,másik kontinens amúgy szal.
2022. ápr. 23. 13:42
 20/20 anonim ***** válasza:
50%
Èn amikor rosszul kerestem vállaltam túlórakat,hétvégéket. Mi a foglalkozasod? Mihez ertesz? Kezd el pl hetvegeken kerti munkakat vegezni aztan lehet h jobban fogsz abbol keresni mint a mostanibol. Telepits klimákat, kerti öntöző rendssereket vagy akàrmit amihez van affinitasod
szept. 15. 06:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!