Titeket is megtalálnak az ilyen MLM-es emberek? Hogyan rázod le őket?

Van egy illóolajos MLM facebook csoport, na ott konkrétan a kuruzslás megy a legmagasabb szinteken. Stroke-ra, meg 16 hónapos kisbaba hurutos köhögésére és hasonlókra kérik a jóképességűek hogy milyen illóolajat vegyenek...

#11: Na ez már súrolja a büntetőjogi kategória határát. Sőt, a kuruzslás konkrétan BTK paragrafus!
187. § (1) Aki ellenszolgáltatásért vagy rendszeresen az orvosi gyakorlat körébe tartozó tevékenységet jogosulatlanul fejt ki, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Telibe találtad.
kisgyerek bevert feje
húsvéti túlzabálású
"méregtelenítés"
sikertelen teherbe esés
stroke
kisgyerek felsőlégúti megbetegedéssel
pánikroham
covid
erre mindenre tudnak egymásnak illóolajat ajánlgatni a kuruzsló ügynökök.

Még amikor nemigen tudtam, mi fán terem az MLM, és éppen munkát kerestem, Facebookon kaptam egy üzenetet egy hölgytől, mivel látta az egyik Munkát keresek! - posztomat; de jó, hogy tanultam marketinget, még jobb hogy németül is tudok, mert lenne egy ajánlata (nem MLM volt még akkor a neve, szóval nem volt gyanús). Mondom oké..
Először egy videóhívásban tartott egy rövid bemutatkozást, a becsalogató szöveggel.
Már ott kezdett büdösödni nekem az egész, de jópofát vágva végighallgattam. Ezután kaptam egy linket, amiben élőben 45 percen keresztül beszélt egy fickó, ez a hölgy pedig szintén kis live buborékban bólogatott és helyeselt mindenre.
Nagyon teleshopos feelingje volt (mondd csak Fuchs, ez még a féltéglát is átvágja? Természetesen Jaqueline, hiszen minden háztartás konyhájában megtalálható a féltégla!)
Szóval fapofával, a meetingen lévő további 5-6 palimadárral együtt végigültem az előadást, ami közben végig olyan volt, mintha egy stand-up show-ra vettem volna jegyet.
A meeting végén mondta a hölgy, hogy erre meg erre az elérhetőségre írjon mindenki egy rövid véleményt a fickó előadásáról és ha továbbra is érdekel minket, akkor bele is csaphatunk a piramisj..... Khm, vagyis a vállalkozásba.
No, én nem hogy véleményt küldtem nekik, de mivel gépen felvettem és rögzítettem az egész meetinget, marketinghez "ici-picit" értő emberként olyan gúnyos, parodizáló, cinikus, 1 órás reakcióvideót vágtam össze belőle, hogy maga a készítése is egy élmény volt. Munkanélküliként rohadtul ráértem ilyenekre.
Szinte minden mondatukba belekötöttem, és jótanácsokkal láttam el őket, hogy amekkora tipikus szarvashibákat követnek el az egész toborzás alatt, legjobb lenne inkább másik szakma után nézniük, mert miközben hallgattam, aközben cunamiként öntött el engem a szekunder szégyenérzet.
Megj.: Nem válaszoltak nekem azóta se 😂

#15: nem tetted fel YT_ra? :-DDD
Ebben a műfajban Janklovics nagyon jó! :-D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!