Miért éreztem nyári melegnek az időt, amikor csak 11 fok volt kint?
Figyelt kérdés
Délután, amikor kimentem az utcára sütött a nap, nem fújt a szél, kizöldülve voltak a növények, tiszta nyári idő volt, majdnem elájultam a hőségtől, pedig nem kabátot, hanem pulóvert vettem fel. Mi az oka, ha valóban 11 fok volt csak? Lehet, hogy a napon 20 fok is volt? Nektek nem volt melegetek?2022. ápr. 19. 15:24
1/3 anonim 

válasza:

Én nem érzem olyan melegnek, de lehet arról van szó, hogy megszoktad, hogy hideg van és ahhoz képest ez kimondottan jónak tűnt. Mondjuk idén is volt már ennél jobb idő.
2/3 anonim 

válasza:

közvetlen napsütés miatt. Ha be lett volna borulva, esett és fújt volna a szél akkor megérzed a 11 fokot
3/3 anonim 

válasza:

"sütött a nap, nem fújt a szél"
Emiatt. A napsütés erős, felmelegített, és nem volt szél, ami gyorsan elvitte volna rólad a hőt. (habár 11 fokot nyári melegnek érezni még ilyen körülmények között is kissé erős. nem voltak esetleg izlandi felmenőid?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!