Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elítéled a meleg férfiakat?

Elítéled a meleg férfiakat?

Figyelt kérdés

Hogyan állsz te hozzájuk? Gyülölöd őket , vagy elfogadod?

Zavar ha kér mwlwg pár foja az utcán egymás kezét, vagy ha csokolóznak?

2022. ápr. 17. 23:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
45%

Ha gruppenben nyomnák 2 másikkal a BDSMet, akkor is ez lenne a véleményed?

2022. ápr. 18. 15:20
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

11. Láttam már szexelni embereket az utcán. Nem nagy ügy. Ok, ez a szint már nem oda való, DE Az ő dolguk, én egyszerűen tovább mentem.

Nem álltam le ezen hisztizni. Nem kell túlreagálni és ennyi.

Keress magadnak partnert ha már így irigyled azt akit megcsókol a párja az utcàn is, és nem lesz okod féltékenykedni. Egy csókban/ szájrapusziban nincs semmi extra, még csak nem is közszeméremsértő.

Akinek ezzel is problémája van, annak a fejèben nem stimmel valami. nem kötelező bámulni őket és kész.

2022. ápr. 18. 15:30
 13/20 anonim ***** válasza:
88%

Nem ítélem el őket, hiszen nem vagyok bíró.

Nem fogadom el őket, mert ők nem ajándékok.

Semmi bajom nincs azzal, ha egymást szereti két fiú vagy férfi. Csak ne felejtsék el, hogy ez Kettejük dolga. Utcán nem való egymásnak esni — és ez a hetero párokra természetesen ugyanúgy igaz.

2022. ápr. 18. 16:59
 14/20 anonim ***** válasza:
45%
Nem szeretem a tökfőzeléket, de mégsem ítélem el aki szereti. Viszont legyen annyira toleráns akkor ő is, hogy ne tukmálja rám, ne tolja az arcomba.
2022. ápr. 18. 21:51
 15/20 anonim ***** válasza:
52%
🏳️‍🌈🏳️‍🌈
2022. ápr. 20. 11:36
 16/20 anonim ***** válasza:
csak akkor, ha törvénysértést követnek el és én vagyok a bíró
2022. ápr. 20. 22:05
 17/20 anonim ***** válasza:
9%
Hiába pontoztok le, akkor is nekem van igazam.
2022. ápr. 20. 23:28
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem ítélem el, de azt igen, hogy szerencsétlen gyerek nem mehet szívárványos ruhában suliba, mert egyből melegnek titulálják... Jó mondjuk ez nem csak az lmbtq hibája, az emberk hozzáállása is rossz.
2022. ápr. 21. 05:22
 19/20 anonim ***** válasza:
A melegekkel nincs gondom de azért ne az utcán mutogassák magukat mert egy 6 éves gyereknek, hogy magyarázzam el, hogy ez nem a normális?Tehát én nem azért szeretek/nem szeretek embereket mert melegek vagy heterók de azért ne már.Ezt nem vállalom meg hát nem is túl szép látvány.(ezt pedig azoknak írom akik a leszbikus lányokat szívesen látnák az utcákon de a melegeket nem:BETEGEK VAGYTOK miért?azért mert ez már tényleg igazságtalan)
2022. máj. 18. 18:10
 20/20 anonim ***** válasza:
Az lmbtq val van baj nem a melegekkel
2023. márc. 20. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!