Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nőként miért vonzom a meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként miért vonzom a meleg férfiakat?

Figyelt kérdés

Nem gúnyból kérdezek ilyet,hanem tényleg ez történik.26/N vagyok. Nem mondanám magamat szépnek, inkább átlagosnak, viszont csinosan öltözködöm és sminkelek is.

Rengetegszer van, hogy megtetszik nekem egy pasi, és kiderül, hogy meleg. Ezzel nincs semmi baj, elfogadom. Viszont: sokszor küldenek felém kétértelmű jelzéseket, sőt, az egyik közölte velem, hogy szerelmes tudna belém lenni, de nem biztos, hogy működne, mert meleg.

Én ezeket nem tudom hova tenni. És nem biszexnek vallják magukat, hanem melegnek.

Múltkor is volt egy pasi, akivel rengeteget szemeztem, folyton kereste a tarsaságomat, aztán a végén közölte, hogy amúgy meleg.

Az egyik pedig mondta, hogy már 10 éve tudja, hogy meleg, viszont én olyan érzést váltottam ki belőle, hogy szívesen lefeküdne velem.

A durva, hogy hetero pasik nem közelednek felém. sőt. Sokszor elutasítanak. Számomra ez az egész annyira fura.

Egyik közeli barátnőm mondta, hogy O is látja, hogy vonzom mindenütt a meleg pasikat, de nem tudja megmondani miért.

Milyen okok lehetnek emögött?

2022. márc. 15. 10:44
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon férfias vagy
2022. márc. 15. 10:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom de érdekelne hogy nézel ki.

Engem meg mindig melegnek néznek pedig hetero vagyok, de elég sok meleg srác nyomult már rám.

2022. márc. 15. 11:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

"Rengetegszer van, hogy megtetszik nekem egy pasi, és kiderül, hogy meleg. Ezzel nincs semmi baj, elfogadom. Viszont: sokszor küldenek felém kétértelmű jelzéseket"

Sok meleg is van ezzel így a hetero pasikkal. Kétértelmű jelzéseket küldenek.

Másrészt szerintem azért vonzod be a melegeket mert másabbak, mint a hetero pasik.

Érzelmesebbek, tudsz velük beszélni sok dologról, meghallgatnak, tanácsot adnak anélkül, hogy nyomulnának rád.

2022. márc. 15. 11:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én meg az olyan nőket vonzom akiknek van pasija, akinek nincs le se szar... az sem sokkal jobb szóval pacsi 🖐️ (F)
2022. márc. 15. 11:39
 5/8 anonim ***** válasza:
86%
Lehet hogy csak bemagyarázol dolgokat, egonövelés miatt. Én meleg vagyok, és kizárt hogy vonzódjak hozzád, bármilyen nő is legyél. Max barátként bírnálak, de az más.
2022. márc. 15. 11:41
 6/8 anonim ***** válasza:
87%
Én már csak a kérdés elolvasásától is azt akartam, hogy tegyél a magadévá te nőstény állat!!!
2022. márc. 15. 12:35
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak annyi hogy melegek mivel nem akarnak tőled semmit ezért közvetlenebbek hozzád, amit te félreértesz és esetleg közeledésnek/flörtölésnek veszel.

Ezt csak onnan tudom mert én is meleg vagyok és volt pár ilyen szituációban részem.

Ha meg valaki meleg akkor egy nő se fog "olyan" érzést kiváltani, az max biszex.

2022. márc. 15. 13:13
 8/8 anonim ***** válasza:
22%

B*uziboszi vagy. Van ilyen. (Angolul faghag vagy fag hag, németül Puffmutti. Inkább a magyar és az angol megnevezése az elterjedtebb, a német megnevezés viszonylag ritka, régies, elavult, de ritkán lehet még találkozni vele.) B*uziboszi személyiséged és b*uziboszi kisugárzásod van: Pozitív, szupportív, támogató, segítő, elfogadó, empatikus, szimpatikus, kedves a kisugárzásod. Vonzod a melegeket. Néha már annyira erősen pozitív a kisugárzásod, hogy egyes melegek akár még le is feküdnének veled. (Persze inkább lelki, érzelmi azonosulás és hasonlóság alapján, mintsem fizikai-, vagy szexuális vonzalom alapján.) Vannak ilyen hetero lányok, csajok.

"Nekem is van" egy ilyen b*uziboszim (neki meg én vagyok a b*uzibarija), akit "akár még feleségül is vennék" (túlzó szeretet), ő lenne számomra a 100%-ban tökéletes, ideális társ, csak hát... sajnos nem farok lóg a lába között és ez így elég erősen kizáró ok. :-/ De egyébként minden másban úgy tökéletes, ahogy van. Perfekt a csaj! A kirakatban 50 pár cipő közül is megmondom, hogy melyik tetszik neki a legjobban vagy a metrón 100 pasi közül is kiszúrom az ideálját. Ugyanígy fordítva is. Hogy miért? Mert csak arra kell gondolnom, hogy nekem melyik tetszik a legjobban és tuti hogy neki is ugyanaz. Mert szinte MINDENBEN ugyanazt kedveljük, ugyanazt szeretjük, ugyanaz tetszik nekünk, szinte mindenről ugyanazt gondoljuk. Szinte 100%-ban egymás tükörképei vagyunk, csak a nemünk eltérő és a szexuális orientációnk.

A b*uziboszik valami olyasmik, mint a legjobb barátok, de annál egy kicsit több. Óriási a lelki hasonlóság és a vonzalom a b*uziboszi és meleg pasi között, sokszor szinte már a "szikra" is meg lenne, feltéve, ... ha a b*uziboszi is meleg srác lenne. Ez fordítva is gyakran igaz. A b*uziboszik is gyakran szinte vágyakozva tekintenek a meleg barátjukra, számukra ő lenne a tökéletes álompasi, csak hát ... homo a lelkem, így az esély az nem túl sok. Attól, hogy valaki nem "szándékosan" b*uziboszi, nem szándékosan ismerkedik melegekkel, nem szándékosan keresi a társaságukat (sőt, épp ellenkezőleg, eredetileg hetero pasit keresne magának párkapcsolatra), attól még lehet az "alap személyisége" és kisugárzása b*uziboszi kisugárzás. Emiatt a meleg pasikat vonzza be inkább, nem annyira a heterokat. Vannak ilyen típusú csajok. A nyílt empátia, a szupportív energiák az oka, hogy a melegeket vonzod be. Nyilván, ezek az energiák párkeresés szempontjából kevésbé hasznosak a te szemszögedből nézve, de ezek alapvetően nagyon jó emberi tulajdonságok és nagyon pozitív energiák. :) Ennyivel is több vagy és jobb vagy emberileg is másoknál. ;)

https://www.youtube.com/watch?v=4UUQVBqp0y8

[link]

[link]

(A linkekből vedd ki a csillagot, ha érdekel a cikk. A trágárságszűrő miatt a linkeket is be kellett csillagoznom.)

2022. márc. 15. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!