Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak nők akik meleg férfiakat akarnak heterová tenni egy jó sexel?
Figyelt kérdés
Ismerősi körömben sok férfi mondja, hogy azért léteznek leszbik, mert még nem sexeltek egy jót és küldetésüknek tekintik, hogy megtérítsenek egy ilyen nőt. Ez a szemléletmód létezik nőknél is homoszexuális férfiak irányába?2021. okt. 16. 22:26
1/5 anonim válasza:
Aki így gondolkodik az nem egy intelligens ember. Ilyet csak a tudatlakon mondanak
2/5 A kérdező kommentje:
Ezt tudom. A jelenség létezése érdekel :)
2021. okt. 16. 22:50
3/5 anonim válasza:
Mégis mi a francért akarnék együtt lenni valakivel, akiről tudom, hogy nem gerjed rám? Van egy csomó férfi, aki a nőket szereti.
Az ilyen pasik egyébként szerintem elmebetegek, akiket említesz.
4/5 anonim válasza:
Hát meleg férfival olyan lehet együtt lenni, mintha egy nővel lennél akinek farka van...
Nem
5/5 anonim válasza:
Egyszer megfordult a fejemben, amikor rájöttem, hogy a srác, aki nagyon tetszik, meleg. De soha nem volt bátorságom kideríteni, nyitott lenne-e erre a kísérletre. Amúgy meg szerintem nem alaptalan. Amikor egymás fenekébe dugdossák, vagy amikor az nők felcsatolóssal próbálkoznak, pont azt igazolják, hogy a nemi szervük normálisan működik és valójában csak a másik nem lenne képes megadni a kellő ingert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!