Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elítéled a meleg férfiakat?

Elítéled a meleg férfiakat?

Figyelt kérdés

Hogyan állsz te hozzájuk? Gyülölöd őket , vagy elfogadod?

Zavar ha kér mwlwg pár foja az utcán egymás kezét, vagy ha csokolóznak?

2022. ápr. 17. 23:50
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
62 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
86%
Én mondjuk le szarom ha valami meleg
2022. ápr. 17. 23:52
 2/20 StevenUp ***** válasza:
79%
Alapból engem sem érdekel. Csak ne tolja az emberek arcába
2022. ápr. 17. 23:54
 3/20 anonim ***** válasza:
23%

Nincs bajom a melegekkel

ne csinálják gyerekkel.

Ez mondotta a népnek ORBÁN

aki nem más, csak egy csótány!

29F/Beteg

2022. ápr. 17. 23:55
 4/20 anonim ***** válasza:
13%

Senkit nem szeretek látni csókolózni.

(Na jó bevallom két leszbikus lányt szívesen látnék az utcán is smárolni😁😁de heterót meleget nem)

2022. ápr. 17. 23:56
 5/20 anonim ***** válasza:
91%

Nem ítélem el, sem a meleg férfiakat, sem a nőket. Nincs velük semmi bajom, engem nem bántottak, nincs okom gyűlölni őket. Abszolut elfogadom. Az se zavar, ha nyilvános helyen kézenfogva sétálnak, csókolóznak. Számomra jó érzés látni boldok párokat, akár melegek akár nem.

Legyenek mind nagyon boldogok, talàlják meg a szerelmet:)

Ha rajtam múlna, a házasságkötésüket, és az örökbefogadás lehetőségét is engedélyezném, illetve igenre voksolnék ha pl ez népszavazási kérdés lenne.

2022. ápr. 18. 00:28
 6/20 anonim ***** válasza:
34%
Úgy állok hozzá, hogy magánügye. Ahogy az sem érdekel, ha valaki csirkés, vagy halas szendvicset kér a büfében, miért érdekeljen? Fogadja el cserébe, hogy nem akarok erről vele diskurálni, csak a nőket szeretem, nem akarok semmit sem kipróbálni, ne magyarázzon be nekem semmit. Ja és ne parádézzon a belvárosban amikor autóval akarok menni valahova 😅
2022. ápr. 18. 02:26
 7/20 anonim ***** válasza:
38%
Azért nem ítélem el őket, mert a saját nemükhöz vonzódnak szexuálisan, azért viszont igen, ha kérkednek a nemi identitásukkal. Mindenki magára csukja a hálószoba ajtaját és ott úgy teljesedik ki, ahogyan a partnerével, partnereivel a legjobbnak látja, de a nemi identitással kérkedést, más emberek provokálását elítélem.
2022. ápr. 18. 07:56
 8/20 anonim ***** válasza:
66%

Nem, amíg a 4fal között csinálják.... Nyugi, csak vicceltem✌️

Egyébként nem, pont lexarom, hogy ki hetero és ki nem, így azt is, hogy ki meleg, meg ki nem. A fiú tesóm egyszer mondta hogy ő meleg, engem érdekel már🤷‍♂️

2022. ápr. 18. 10:20
 9/20 anonim ***** válasza:
36%
Az is zavar, ha egy hetero par csókolózik random az utcán.
2022. ápr. 18. 11:58
 10/20 anonim ***** válasza:
0%
9. Ne nézz oda. Ennyi.
2022. ápr. 18. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!