Itt tényleg rá lehet írni emberekre és ismerkedni, beszélgetni? (Ismerkedés katin kívül)
#1 gondolom lány vagy. Nem muszáj nézni az üzeneteket.
Ezért is tartom értelmetlennek hogy csak lányokra írjak rá mert sokan írnak nekik és így nem jó.
Szerintem ez nem annyira rossz. Több emberrel folytattuk a beszélgetést, miután egy kérdés alatt összetalálkoztunk. Valakivel zenéről beszélek, valakivel a tini problémáiról, valakivel a családja nyomoráról. Nem zaklatok senkit. Aztán volt olyan, hogy rám írt egy meleg srác, de ő sem volt erőszakos és megértette, amikor mondtam, hogy not interested. Vagy olyan is volt, hogy valakivel elkezdtünk levelezni, aztán abbamaradt...
Szerintem ez része a dolognak, és igen, a letiltás gomb is egy opció, egyszer már én is alkalmaztam.
De aki előre tudja, hogy nem akar egyáltalán levelet kapni senkitől, annak valóban hasznos lenne, ha be tudná állítani előre, hogy ne lehessen neki levelet írni.
49f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!