Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnál elverni életed...

Hogyan tudnál elverni életed végéig havi 500 millió forintot?

Figyelt kérdés

Jelenleg a Jóbarátok sorozat szereplői a jogdíjakból ekkora összeget kapnak.

Nyilván nem havonta, hanem évente utálják az összeget, tehát úgy is szólhat a a kérdés, hogy évi 6 milliárd.

Köszönöm a válaszokat!

2022. ápr. 16. 22:37
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

JA még hagyján.

A Matthew Perry gyerek szarrá itta magát.

Azért komoly lehet, hogy reggel felkel és már egy szaros Ferrari nem dobja fel.

Vagy egy jó curva.

2022. ápr. 16. 23:33
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
Ha kakálunk olyankor ülve pisilünk mi is, de az meg azért jó közbe tudjuk nyomkodni a telefont.
2022. ápr. 16. 23:33
 23/26 anonim ***** válasza:
Befektetném, közben pedig koldusként élnék, hogy egy nap háttérhatalomként térjek vissza. Aztán pedig kényemre-kedvemre alakítgatnám a világot.
2022. ápr. 17. 00:34
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Krisztiánó Ronáldó hetente kap 160 millió Ft-ot
2022. ápr. 17. 05:50
 25/26 anonim ***** válasza:

És?

Mit számít a pénz, ha boldogtalan vagy? Pénzen nem lehet boldogságot, szerelmet, egészséget (testi-lelki) venni. Persze, hogy adott esetben alkoholba fojtja. Mi, átlag emberek, csak hisszük, hogy milyen boldogok lennénk, ha tele lennénk pénzzel. Dehogy lennénk. A nagyon gazdagok élete minden, csak nem boldog. Én el sem tudnám költeni azt a pénzt. Amikre jelenleg vágyom az élettől, pár 100 millióba kimerülne. Egy ház, egy nyaraló, magánkönyvtár, autó, ruhák, meg egy fenntartható menhely, amit én üzemeltetnék és nem olyan lenne, mint a többi.

2022. ápr. 17. 10:33
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiből már lehetne valami rendes iskolát fenntartani tehetséges, lélekkel megáldott gyerekeknek. És még így is maradna elég némi szerény kényelemre, adakozásra és mások bajának enyhítésére is. Mondjuk én már öreg vagyok, és pont lesz@rom a ferrarit meg a többi öncélú hülyeséget. Szerintem ugyanebben a pulóverben ülnék ugyanezen a kanapén.
2022. ápr. 17. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!