116-123 e-mailben szoktak segíteni?
Igazából aki esetleg már próbálta, tudnak jó dolgokat írni, illetve kicsit összeszedni az embert? Lelki " szemetesládaként " nem akarok senkit használni úgymond, tehát ha csak leírom a helyzetem, és igazából nem tudom hogy fogalmazzam csak valami kis sablon dolgot írnak vagy ilyesmi.
Az a baj eü-i és érzelmi okokból már annyira padlón vagyok, hogy nem nagyon látok kiutat a dolgokból. Adtam magamnak egy évet februárban hogy rendezzem a dolgaim, de előtte januárban már majdnem eljutottam addig a pontig, de ebbe nem szeretnék belemenni, szóval inkább esetleg tapasztalatok ha vannak megírnátok? Nektek segítettek, írtam jó dolgokat amik valóban segítettek?

Én most hívtam fel mivel ma történt valami amit már kezében vagyok elviselni
Elvesztettem rengeteg fontos dokumentumot, úgy hogy a semmiből állt le a gépem és ez már az utolsó utáni pofon volt.
Miután az előbb hánytam gondoltam adok neki egy esélyt pánikroham közben
Totál amatőr, álmos hang, látszik hogy képzettsége nincs semmi. Gondolom a halál faszara kívánt.
Senki ne hívja

Igen, én is ezt tapasztaltam. Totál álmos hang, nyilván végigalussza az önkéntes az ügyeletet, ami szerintem már etikátlan, mert álomból felébredve nem olyan hatékony, felkészült, nincs ilyesmire ráhangolódva, messziről süt, hogy még csak nem is ő tesz szívességet, hanem szinte hogy merészelem zavarni ilyen későn, tehát én vagyok a bunkó.
Tehát az újabb önkéntes lelkisegélyvonalakkal csak szar tapasztalatom van, legalábbis a ner által támogatottal.
Ami még régit ismertem, az valóban vérprofi volt, tudtam, hogy egy pszichiáter vezeti. Egyébként ezeknek nagy hiányosságuk az, hogy nem lehet panaszt tenni. Bár igazából az jutott az eszembe, hogy a téma megérne egy riportműsort az RTL-klubban, pár próbahívás, aztán szembesíteni a minőséggel a "vezetést".

Én olyan szintem szégyellem magam amiért felhívtam tegnap éjjel de sajnos rendkívül pánikolos vagyok és 6 xanax után sem tudtam aludni...
most már azon parázom hogy rögzítik e a hívást...
Egyértelmű hogy csak azért csináljak mert él ez a vonal, semmi empátia nincs bennük
Szerencsére azért bunkó nem volt a nő, de én senkinek nem javaslom hogy hívja őket...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!