Volt már veletek olyan hogy valamit például pár hónappal ezelőtt megálmodtatok aztán az meg is történt?

Velem volt ilyen, de valószínűleg csak a véletlen műve :D
Annyi történt, hogy egyszer azt álmodtam, hogy az iskolában ültem a padban és egyszer csak feltűnt, hogy nem értem, amit beszélnek körülöttem, tisztán hallottam, ahogy a tanár beszél meg a hátsó padban az osztálytársaim is beszélgetnek, stb., de mégis csak bizonyos hangokat, szótagokat értettem és olyan fura volt az egész. Ránéztem a tanárra, aki mint kiderült, az osztályfőnököm volt és egyből az jutott eszembe, hogy olyan jól néz ki, a haja le volt vágatva és egy bordó blúzt viselt (mellesleg a való életben mindig kicsit ilyen tramplin öltözködött, mindig bő, sötét ruhákban volt és volt kb. 4 felsője, azokat hordta felváltva, szóval a bordó blúz elég nagy előrelépés volt álmomban :D). Mondtam is a mellettem ülő barátnőmnek, hogy olyan jól áll XY néninek ez a szín és hordhatna gyakrabban ilyen színesebb ruhákat. Ebben a pillanatban felébredtem.
Egy pár hónap múlva osztályfőnöki óra volt, már rég becsengettek és vártuk az ofőt. Közben telefonoztam és kicsit elbambultam és ahogy végignéztem a teremben, ilyen deja vu érzés fogott el, mintha már átéltem volna ezt a pillanatot. Erre hallottam, hogy bejön az ofő a terembe és anélkül, hogy ránéztem volna, gyorsan elraktam a telefonomat, mielőtt észreveszi és rám szól, hogy ne telefonozzak. Amikor épp le voltam hajolva a táskámhoz, hallottam, ahogy egy osztálytársam megszólal, hogy "De jól néz ma ki tanárnő!", erre felnéztem és tök ugyanúgy nézett ki, mint pár hónapja az álmomban. Le volt vágatva a haja és egy ugyanolyan bordó blúzban volt. Ezen a ponton már azt hittem, megőrülök, erre oldalra néztem és realizáltam, hogy még ugyanaz a barátnőm is ül velem egy padban, aki az álmomban, akinek mondtam, hogy hordhatna máskor is ilyen ruhákat az ofő :D

Igen, többször is. Pl álmodtam kb 2 éve, hogy x céghez megyek dolgozni és meséltem is reggel a kollégámnak, hogy felmondok, mert kaptam ennél a másik cégnél egy szuper ajánlatot.
Majd reggel igaziból is elmeséltem neki, hogy ezt álmodtam.
Eltelt 2-3 év, nemrég tényleg megkeresett a konkurencia egy visszautasíthatatlan ajánlattal. Mikor meséltem a Kollégámnak, hogy ez van, akkor esett le, hogy ez már megtörtént és a poén, hogy ő is emlékezett, hogy meséltem neki erről az álomról.
De több ilyen is volt az évek során.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!