Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Volt már veletek olyan hogy...

Volt már veletek olyan hogy valamit például pár hónappal ezelőtt megálmodtatok aztán az meg is történt?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 11. 16:54
 1/7 anonim válasza:
39%
Nekem csak ilyen van 🙏
2022. ápr. 11. 17:19
 2/7 anonim ***** válasza:
81%

Velem volt ilyen, de valószínűleg csak a véletlen műve :D

Annyi történt, hogy egyszer azt álmodtam, hogy az iskolában ültem a padban és egyszer csak feltűnt, hogy nem értem, amit beszélnek körülöttem, tisztán hallottam, ahogy a tanár beszél meg a hátsó padban az osztálytársaim is beszélgetnek, stb., de mégis csak bizonyos hangokat, szótagokat értettem és olyan fura volt az egész. Ránéztem a tanárra, aki mint kiderült, az osztályfőnököm volt és egyből az jutott eszembe, hogy olyan jól néz ki, a haja le volt vágatva és egy bordó blúzt viselt (mellesleg a való életben mindig kicsit ilyen tramplin öltözködött, mindig bő, sötét ruhákban volt és volt kb. 4 felsője, azokat hordta felváltva, szóval a bordó blúz elég nagy előrelépés volt álmomban :D). Mondtam is a mellettem ülő barátnőmnek, hogy olyan jól áll XY néninek ez a szín és hordhatna gyakrabban ilyen színesebb ruhákat. Ebben a pillanatban felébredtem.

Egy pár hónap múlva osztályfőnöki óra volt, már rég becsengettek és vártuk az ofőt. Közben telefonoztam és kicsit elbambultam és ahogy végignéztem a teremben, ilyen deja vu érzés fogott el, mintha már átéltem volna ezt a pillanatot. Erre hallottam, hogy bejön az ofő a terembe és anélkül, hogy ránéztem volna, gyorsan elraktam a telefonomat, mielőtt észreveszi és rám szól, hogy ne telefonozzak. Amikor épp le voltam hajolva a táskámhoz, hallottam, ahogy egy osztálytársam megszólal, hogy "De jól néz ma ki tanárnő!", erre felnéztem és tök ugyanúgy nézett ki, mint pár hónapja az álmomban. Le volt vágatva a haja és egy ugyanolyan bordó blúzban volt. Ezen a ponton már azt hittem, megőrülök, erre oldalra néztem és realizáltam, hogy még ugyanaz a barátnőm is ül velem egy padban, aki az álmomban, akinek mondtam, hogy hordhatna máskor is ilyen ruhákat az ofő :D

2022. ápr. 11. 17:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, többször is. Pl álmodtam kb 2 éve, hogy x céghez megyek dolgozni és meséltem is reggel a kollégámnak, hogy felmondok, mert kaptam ennél a másik cégnél egy szuper ajánlatot.

Majd reggel igaziból is elmeséltem neki, hogy ezt álmodtam.

Eltelt 2-3 év, nemrég tényleg megkeresett a konkurencia egy visszautasíthatatlan ajánlattal. Mikor meséltem a Kollégámnak, hogy ez van, akkor esett le, hogy ez már megtörtént és a poén, hogy ő is emlékezett, hogy meséltem neki erről az álomról.

De több ilyen is volt az évek során.

2022. ápr. 11. 17:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak velem van mindig ilyen😅, hogy megálmodok valamit aztán lehet nem teljesen úgy de megtörténik a valóságban is.
2022. ápr. 11. 17:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagypapám halálát megálmodtam. Rá 4 hétre meghalt (előtte egészséges volt, mint a makk, sosem volt beteg.)
2022. ápr. 11. 18:29
 6/7 anonim ***** válasza:
78%
Én is ilyen vagyok. nem tudom összekötni ezeket az álmokat, de a végén valami lesz belőle, és ha nem is ugyanúgy, de hasonlóan megjelenik valami. Kb. mint valami figyelmeztető álom.
2022. ápr. 11. 22:59
 7/7 anonim ***** válasza:
78%
3as vagyok. Veszettül kíváncsi vagyok amúgy, hogy ez hogyan lehetséges. Mi lehet a tudományos magyarázata. Szerintem valahogy összekeverednek az idősíkok álmunkban. Mondják, hogy az idő nem lineáris, nem múlik, csak az agyunk így tudja könnyen feldolgozni, de valójában egyszerre létezik múlt, jelen, jövő és álmunkban valahogy belelátunk olykor a jövőbe, ami nem is jövő, hanem már akkor ott létezik.
2022. ápr. 12. 05:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!