Ha megtudtad valakiről, hogy pedofil hajlamai vannak, hogyan viszonyultál hozzá?
Családtag, rokon, barát, ismerős...
Meggyűlölted? Féltél tőle vagy féltetted a gyerekeid? Sajnáltad?
Nekem volt egy ilyen haverom, annyit mondok, hogy nem ezért szakítottam meg minden kapcsolatomat vele.
Igazából felesleges bárkit is elítélni emiatt, az persze érthető, hogy inkább nem akarja a gyerek közelébe engedni az illetőt az ember, de aki egy olyan dolog miatt ítél el valakit, amiről nem tehet az 100-szor rosszabb ember, mint az állítólagos "szexuális ragadozó".
#25 Nem, sajnos nem megy. Máskülönben nem írnál ilyen ostobaságokat. Az, hogy neked nem jut el az agyadig, hogy attól még, hogy valaki pedofil még nem feltétlenül lesz szexuális ragadozó, az már nem az én szegénységi bizonyítványomat mutatja.
Természetesen ha valaki tettlegességig megy, az bűnhődjön egész életében.
Mi számít annak? Ha kiveri egy gyerekre az elfogadható számodra? Elvileg az nem tettlegesség, tehát neked oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!