Talán valami betegsége van, hogy, valakinek minden iskola szünetben wc-re kell járnia?
Akár kényszerbetegség is lehet.
De ezt általában a tanárral szokták megbeszélni a diákok - vagy iskolapszichológussal.
De lehet autoimmun betegség is. Ha nem mondja magától az illető, akkor tapintatlan dolog faggatózni.
Akiben megbízik persze, annak elmondja...
"kényszerbetegség"
Gondolom, fogalmad sincs, miről beszélsz.
Én elmentem minden szünetben, mert 2*45 + 15 már nagyon sok, addig kellemetlen visszatartani.
Igazából manapság is elmegyek 1,5-2 óránként, bár mostanság sokat is iszom. Néhány paraméterét vizsgálták a vesémnek, vizeletvizsgálat is szokott lenni, semmi bajom elvileg.
Lehet, hogy csak a "biztonság kedvéért" megy ki vécére minden szünetben, hogy nehogy óra közben kelljen neki.
Vagy én peldául azért megyek ki minden iskolai szünetben a vécére, mert utálom az osztálytársaimat és csak ott tudok végre megszabadulni tőlük.
Szerintem semmiképp NE kérdezd meg tőle, hogy miért jár gyakran vécére. Az ilyesmit nem akarja megbeszélni senkivel sem az emberek többsége. Egyébként is, rajta kívül nem tartozik ez senkire.
Lehet, hogy ideges, gyorsabban dolgozza fel a szervezete a dolgokat, lehet, hogy kisebb teljesítményű pl.: a hólyagja, vagy épp fel van fázva.
Bármi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!