Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb társ szerinte...

Melyik a legjobb társ szerinted egy egyedülálló embernek?

Figyelt kérdés
Miért?

2022. ápr. 7. 09:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
#10 de pont erről beszélek, hogy mi van ha valakinek nincsen erre igénye? A szerelmet nem lehet kierőszakolni, ha nem igénylem, akkor nem igénylem. Te írtad azt, hogy mi lesz ha megöregszünk és ápolni kell. Én meg erre írtam, hogy ezért nem fogok párt keresni. Mert amúgy nem igénylem a komoly kapcsolatot.
2022. ápr. 7. 11:18
 12/15 anonim ***** válasza:
28%

Azt csinálsz amit akarsz. Én nem mondtam hogy kötelező úgy csinálni ahogy én mondom. Csak én a munkám során rengeteg beteg embert láttam. Aki volt már komolyabban beteg, az tudja, hogy mennyire kiszolgáltatott helyzetben van olyankor. Gondolj csak az eü. ellátásra, amikor gyorsan kell valami...

De mindenki úgy él, ahogy akar.

2022. ápr. 7. 11:23
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ennek ellenére mindig megy a beszólogatás és ítélkezés, ha valaki nem a megszokott módon éli az életét. Ha pedig egy nő nem akar gyereket, azonnal ledobják az ékszíjat a népek. Foglalkozzon mindenki a saját életével és egészségével.
2022. ápr. 7. 11:35
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy csomó egyedül élő, vagy otthonban élő idősnek van családja.

Csak éppen több száz kilométerre. Házastársa meg már meghalt.

Szerintem nagyon nagy hülyeség ilyen indokkal társat keresni, hogy majd ki nyit rád idős korodban. Lehet, hogy nem is fogsz sokáig élni.

Nem erre kell alapozni.

De sajnos nagyon sok "érdek" kapcsolat van. Ezért is van ennyi boldogtalan, teljesen megkeseredett ember. Mindig másoknak akarnak megfelelni.

2022. ápr. 7. 11:47
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
#14-es remekül leírta . Támogatom
2022. ápr. 7. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!