Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen hátrányai vannak az...

Milyen hátrányai vannak az internetes ismerkedésnek? Mi van akkor, ha valaki ezt a módszert kedvelte eddig, de nem sikerült neki ezen a területen érvényesülni? Milyen tapasztalataitok vannak a témával kapcsolatban, mit csináltok a jövőben másképpen?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 6. 21:15
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
Rengeteg hátránya van,főleg férfiként:) A valóságban ismerkedem,internetet feladtam.
2022. ápr. 6. 21:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy a másik fél egyszer csak el fog tűnni.

Akkor próbálkozik tovább.

Van pozitív és negatív is...

Semmit.

2022. ápr. 6. 21:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Millió hátránya van nem fogom leírni egyesével. Ezért én neten nagyon ritkán szoktam ismerkedni (általában eredménytelenek ezek a netes dolgok amúgy)...max úgy látom értelmét az egésznek, ha már élőben találkoztam az adott személlyel és neten beszélgetünk tovább, így már lett sok kapcsolatom, de úgy hogy egyből net talán 1 az sem tartott sokáig.
2022. ápr. 6. 21:21
 4/8 anonim ***** válasza:
70%

Hátrányokból talán az, hogy érdekes alakokat ki tudsz fogni. Egyik barátnőm mesélte, hogy amikor rájött, hogy leszbikus, belépett egy csoportba és ott ismerkedett valakivel, de a barátnőm nem igazán érezte, hogy ebből egyszer majd szerelmi kapcsolat lesz, ezért finoman leépítette a másik felet, aki ezt nem tudta elviselni és nagyon furcsa kifakadása volt. Nem tudott mit írni neki a barátnőm, nem tudta hogyan lenyugtatni, mert minden mondatába belekötött, kiforgatta a szavait, mártírkodott, mindennek elhordta a bartnőmet.

A másik, amiről sokat mesélt a barátnőm, hogy sokan ebből a csoportból egyből a lényegre tértek. Köszönés után már rögtön a szexről kezdtek beszélni, ez eléggé kellemetlenül érintette a barátnőmet, aki nem egyéjszakás kalandot keresett.

2022. ápr. 6. 21:33
 5/8 anonim ***** válasza:
De miert kedvelte vki ezt ha nem is jott be soha? 🤔 Az en tapasztalatom h kb 10-15 matchbol lesz egy randi ami altalaba szarul sul el. Vagy nem is ugy nez ki vagy tok mas a szemelyisege. Ritka h bejon. Nem szabad erre alapozni..
2022. ápr. 6. 23:36
 6/8 anonim ***** válasza:
5%
Csak hátrányát tudnám felsorolni. 3 éve élek olyan se veled se nélküled kapcsolatba. Semmi se működodik tökéletesen. Neten ismerkedtünk meg egymást más más országból. Más kultúra más szokások. Semmi közös. De lehet csak én nyúltam mellé, sose lehet tudno.
2022. ápr. 7. 05:31
 7/8 anonim válasza:
Én már feladtam. A valóságban és a neten is. Valóságban szerintem,már nem nagyon ismerkednek az emberek,legalább is ez a tapasztalatom. A neten pedig rengeteg hazugság,full filter fotó. És hiába gondolom én komolyan az ismerkedést,ha ő szimplán csak unatkozik.
2023. okt. 10. 12:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Neten nagyreszt ertelmetlen es csak idohuzas.. marmint ha rendes kapcsot akarsz. Szemelyesen egyszerubb, gyorsabb. Rengeteg olyan csajt tudok akit neten jobra huznek de igy, h szemelyesen ismertem meg mar 2p utan tudtam, h kicsit se jon be es forditva is vokt ra pelda.
2023. okt. 12. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!