Mit tennél másképpen, ha újra 18 éves lennél?
Figyelt kérdés
(emlékeznél arra, ami azóta történt, de ugyanabban az élethelyzetben lennél mint akkor)2020. aug. 21. 21:26
A kérdező szavazást indított:
Nem változtatnék semmit
Változtatnék (ez esetben írd meg kommebtben, hogy mit)
33 szavazat
1/21 anonim válasza:
Teljes mértékben nem azt a területet választanám, amiben vesződök ma is.
2/21 anonim válasza:
Hasonlóan vagyok, mint az első válaszoló. Más területet választanék, és ami még fontosabb, időben megpróbálnám rendbehozni magamat mentálisan (gondolok itt a megfelelési kényszerre és hasonló destruktív dolgokra). Továbbá sokkal többet foglalkoznék a magánéletemmel, nem várnàm meg, amíg elszalad mellettem az élet.
3/21 anonim válasza:
Többet tanulnék,megválogatnám okosabban kivel állok szóba.Bátrabb lennék és többet lennék azokkal akik valóban megérdemelték.
4/21 anonim válasza:
Azonnal lapátra tenném az akkori barátnőmet, hogy ne menjen rá még három évem, az egyetemi tanulmányaim és az egészségem egy része a halálraítélt kapcsolatra. A sportot erőltetném jobban. Az akkori csapatomból eligazolnék, hogy egyetem mellett is tudjak edzeni rendesen. A többi már menne viszonylag normális kerékvágásban. Másik szakmát, karriert nem választanék.
5/21 anonim válasza:
Más, könnyebb szakot választottam volna egyetemen, amit el is tudtam volna végezni. Akkoriban még jócskán benne voltunk a nyakló nélküli diplomagyártásban és voltak olyan büfészakok, amik mára megszűntek, pedig azok lettek volna jók nekem. A diplomás ismerőseim még a leginkább hasztalan papírokkal is jó karriert futottak be: világéletükben csak irodában dolgoztak, általában olyan beosztásban, aminek semmi köze a végzettségükhöz, mostanra már jól keresnek és a kutyát sem érdekli, hogy fingfestés vagy szarpasszírozás szakon végeztek-e, mert egy évtizednél is több gyakorlatuk van azon a területen, amiben dolgoznak.
8/21 anonim válasza:
Kitanulnek valami normálisabb szakmát. Üldözném a nőket, 15-16 éveseket leginkább.
9/21 anonim válasza:
Nem mennék egyetemre, vagyis nem arra, amire mentem.
10/21 anonim válasza:
Illetve kicsit bátrabb lennék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!