Hogy mondjam el a szüleimnek hogy nem akarok jogosítványt?
Én is így voltam ezzel... Budapesten lakom, semmi értelme nincs. Megmondtam, hogy nincs rá szükségem.
Születésnapomon azzal fogadtak a szüleim, hogy befizették a tandíjat, mehetek elkezdeni. Megöleltem őket, szépen megköszöntem a gesztust és a feleslegesen ráaldozott pénzt, de ismételten tudtukra adtam, hogy nincs rá szükségem, és hülyeség volt erre költeni.
Azóta sincs jogosítványom, ha pedig lett volna, eddig egyszer sem vettem volna hasznát.
Én viszonylag későn szereztem meg a jogsit a többiekhez képest. 21 éves voltam. Nem igazán szerettem volna akkor sem, de bennem volt, hogy ne akkor kezdjek neki, ha már dolgozok, hanem fősuli mellett simán belefért. Most vagyok 27. Kb semmit nem vezettem az elmúlt 6 évben. A munkahelyem 10 percnyire van busszal. Mindent meg tudok venni a közelben, jelenleg nincs szükségem autóra. Csak az a baj, hogy ennyi kihagyás után már nem is szeretnék vezetni. A főnököm erőltette, hogy gyakoroljak. Szereztek egy oktatót nemrég. Jártam egy hónapot. Folyamatosan ordított velem. Olyan miatt is, hogy túl hamar érek a piros lámpához és feleslegesen várakozok. Gyomorgörccsel mentem minden órára. Ott is hagytam. Még inkább elvette a kedvem.
Ha nincs kedved ne csináld. De fiatal vagy. Bármikor belevághatsz ha meggondolod magad.
N
Tapasztalatból mondom hogy nem fogják elhinni vagy elfogadni. :D
Az én szüleim is autómániások és nagyon erőltették. Már 7 éves a jogsim, a vizsga óta nem volt szükségem rá hogy vezessek, és egy munkahelyen se érdekelt még senkit....
Csináld meg, hátha békénhagynak utána. Rólam leszálltak mikor sikerült és megkaptam a kártyát.
Annyi előnye van, hogy lesz +1 azonosító okmányod, néha ez praktikus tud lenni.
Ja, hát nyilván ha ők akarják hogy megcsináld és nem te, akkor fizessék ők.
Akarni sok mindent lehet. Nem kényszeríthetnek hogy mire költsd a saját pénzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!