A fiatalok mit képzelnek magukról hogy sunyiba, titokban lefényképezgetnek másokat a telefonjukkal?
Én rendszeresen fotózok embereket utcán, streetfotós vagyok 16os. Soha senkinek nem volt ezzel problémája még. Volt aki rákérdez, miért, elmagyarázom, és kész. A normális emberek ezt értelmesen tudják kezelni, nem zavarja őket, mert semmi ártalmas nincsen ebben az egészben. Még a végén lehet világhíres leszel :) szerintem bárkit megkérdeznénk aki ilyen képen szerepel, egy sincs, aki azt mondja, hogy ezt bánná, hogy így lefotózták, mégha egy kellemetlen vagy gáz szituációban történik is. Egy ilyen kép nézője sose fogja azt gondolni, hogy fú de gáz az alany a fotón, vagy milyen kretén, hanem azt fogja látni, hogy van egy zseniális fotó, jól elkapott pillanattal.
A másik kommentben említett Tolókocsis gyereket se fotózgatnák, hogyha nem kapná fel rajta a vizet. Az ő esetében ez bullying. Hogyha a bully látná, hogy lesz@rja, hogy levideózzák fotózzák, akkor nem csinálnák, és keresnének más módszert az ő szivatására. Jó 10 éve gimnázium első évében, ennek én is áldozata voltam, ezért tudom, mivel konkrétan engem is videóztak fotóztak, és próbáltak ezzel idegesíteni. 2 napig tartott, látták, hogy nem érdekel (már akkor is fotós voltam, úgyhogy tudtam ebbe semmi ártalmas nincsen rám nézve) , úgyhogy nem is csináltak ilyet többet. Kerestek más módszert a terrorizálásomra, de ez már másik történet :DD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!