A fiatalok mit képzelnek magukról hogy sunyiba, titokban lefényképezgetnek másokat a telefonjukkal?
Én is tapasztaltam már ilyet, és tényleg elszomorít, hogy valakinek az a szórakozás, hogy másokat fotóz. Mondjuk olyat nem vettem észre, hogy engem fotóznának, de biztos nem hagynám annyiban..:D Ha nagyon zavar (amit megértek), és biztos vagy benne, hogy téged fotóztak, menj oda határozottan és mondd, hogy törölje ki a képet rólad.
Tök gáz ez amúgy..
Engem például nagyon sokan megbámulnak az utcán. Nekem fel sem tűnt, ismerőseim közölték, hogy amikor velük vagyok rengeteg tekintet felém (felénk) fordul.
Amit viszont már én is tapasztalatam korábban, hogy vannak emberek, akiknek a tekintete teljesen rám ragad (mintha sokkot kapna a látványtól). A kis gyerekek meg egyenesen mintha valami csodát látnának.
Nem mondanám gyakorinak a fotózást, de már én is kaptam rajta embereket. Gondolkodtam én is, mit lehet ilyenkor csinálni, ha kiszúrom akkor belemozdulok/elfordulok, de nem fogok jelenetet rendezni. Oda lehetne menni szólni neki, törölje stb. de ezzel megy az idő, van jobb dolgom is, mint minden ilyen alkalommal megkérni / fenyegetni… ahogy írták többen is, rengeteg képen rajta vagyok véletlenül is, az én profilképemet is megtekinthetik az emberek. Akin van mit nézni, azt fogják is az emberek, mindenkit meg nem lehet felpofozni, jobb ehhez hozzászokni és az egyénnek helyén kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!