Ismerkedni kezdtem egy 21 éves fiuval.Pár levélvaltás után kérte h küldjek fotót mondtam h előbb ő.Erre azt irta, kicsit félénk küldjek előbb én /küldtem/de bizzak benne küldeni fog.Erre valaszoltam volna de törölt a profilja.Miert ir az ilyen?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 1. 18:41
11/17 anonim válasza:
Ebben az esetben már is kiderült, hogy kamuzik... Akit itt tiltanak, az általában Minden... csak nem félénk.
12/17 Shaddark válasza:
Én nem adok senkinek soha "pirosat" elvi okokból, de
Jót/igazat írsz borzasztóan rossz stílusban.
Bemutatva azt, hogyan lehet az empátia legkisebb jele nélkül hozzá szólni egy kérdéshez :)
13/17 Shaddark válasza:
"Én nem adok senkinek soha "pirosat" elvi okokból,
- Ami azt jelenti hogy most sem tőlem kaptad :)
Csak hogy egyértelmű legyen.
14/17 anonim válasza:
Gyere ismerkedj velem, ugyanannyi idős vagyok mint ő és ha szeretnéd küldök előre képet. 😉
15/17 anonim válasza:
Nekem a kérdező küldjön. :) Ha tetszel viszonzom. :)
16/17 anonim válasza:
Törölték a fiókját a modik. Valszeg egy perverz volt, előfordulnak itt az oldalon páran. Legközelebb legyen több eszed és ne menj bele képcserébe egy vadidegennel, főleg ezen az oldalon ne.
17/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2022. ápr. 2. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!