Egy 21 eves sracnal mit jelent, ha egy 19 eves lanynak azt mondja neha hogy "nagylany"?
Szerintem meg akar dugni. Arra próbål célozgatni hogy mår nem vagy kislåny
Ădv,
BĂ©ci 139 kg 168 cm erĆemelĆ
Semmit. Szerintem ez egy ilyen âtöltelĂ©kszĂłâ vagy ilyen a âszava jĂĄrĂĄsaâ, Ă©s szemĂ©ly szerint engem borzasztĂłan idegesĂtene. FĂ”leg ez a kifejezĂ©s szerintem tipikusan Ășgy hangzik, mint amikor valakinek kisebbsĂ©gi komplexusa van, ezĂ©rt olyan stĂlusban beszĂ©l, amivel ezt kompenzĂĄlja. ĂltalĂĄban felnĂ”ttek szoktak olyanokat mondani fiatalabbaknak, hogy âde megnĂ”ttĂ©l, micsoda nagylĂĄny vagy mĂĄrâ, tehĂĄt ha valaki ezt mondja neked, az kicsit Ășgy hangzik, mintha tudatalatt azt jeleznĂ©, hogy Ă” Ă©rettebb nĂĄlad, tehĂĄt joga van ilyeneket mondani. (PlĂĄne, hogy a felnĂ”ttek is gyakran olyanoknak mondjĂĄk, hogy âde nagylĂĄny vagyâ, akik egyĂ©rtelmĂ»en kicsik mĂ©g pl. ĂłvodĂĄsok, Ă©s csak biztatĂĄsbĂłl mondjĂĄk.)
Persze ez ilyen tĂșlmagyarĂĄzĂĄs, Ă©s aprĂłsĂĄgnak hangzik, lehet, hogy a szĂłban forgĂł illetĂ” is csak pl. hallotta Ă©s lemĂĄsolta valakitĂ”l, de engem akkor is a hideg kirĂĄz az ilyen stĂlusĂș emberektĂ”l.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!