A munkaado elkeri a telefonszamot akkor is ha esze agaban sincs felhivni?
A telefonszámot mindig elkérik. Eleve érdemes az önéletrajzra ráírni, de ha már munkáltató az illető, akkor pláne teljesen indokolt, hogy meglegyen, ahogy az is, hogy a cég száma is meglegyen neked. Tudod, ha beteg vagy, akkor tudd jelezni, ill. ha a munkáltatónak alapból esze ágában nincs felhívni, mert jobb dolga is van, attól még előfordulhat, hogy valamilyen helyzetben mégis kénytelen felhívni.
Nem is értem ezt a kérdést.
Jezusom
Te tenyleg nem erted a kerdest?
Ugy ertettem hogy akkor is elkeri e a telefonszamom szemelyesen oneletrajz nelkuli jelentkezesnel, ha amugy mar akkor tudja hogy nem fog vissza hivni.
Jézusom.
Te tényleg nem érted a válaszokat?
Kérdező, bocs, hogy nem vagyok gondolatolvasó, és a te stílusodat nem értem. Tudod, nekem volt gyerekszobám, nem ólban nevelkedtem.
Egyébként általában mindenkitől el szokták kérni, akkor is ha 99%, hogy nem alkalmazzák, ill. bizonyos szituációban, ha 100% hogy nem alkalmazzák. Nem biztos, hogy szemtől szembe meg akarják mondani, hogy bocs, de le vagy szarva, mert ezzel kényelmetlen helyzetbe hozná magát a HR-es, és ő nem pszichológus.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!