Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A munkaado elkeri a telefonsza...

A munkaado elkeri a telefonszamot akkor is ha esze agaban sincs felhivni?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 1. 11:23
 1/9 anonim ***** válasza:
89%

A telefonszámot mindig elkérik. Eleve érdemes az önéletrajzra ráírni, de ha már munkáltató az illető, akkor pláne teljesen indokolt, hogy meglegyen, ahogy az is, hogy a cég száma is meglegyen neked. Tudod, ha beteg vagy, akkor tudd jelezni, ill. ha a munkáltatónak alapból esze ágában nincs felhívni, mert jobb dolga is van, attól még előfordulhat, hogy valamilyen helyzetben mégis kénytelen felhívni.

Nem is értem ezt a kérdést.

2022. ápr. 1. 11:29
 2/9 A kérdező kommentje:

Jezusom

Te tenyleg nem erted a kerdest?

Ugy ertettem hogy akkor is elkeri e a telefonszamom szemelyesen oneletrajz nelkuli jelentkezesnel, ha amugy mar akkor tudja hogy nem fog vissza hivni.

2022. ápr. 1. 11:31
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
Legközelebb kérdezz normálisan, mert a fő kérdésben nem írtad le a sztori lényegesebb felét. De nem csodálkoznék, ha nem akarnának alkamazni ezzel a stílussal.
2022. ápr. 1. 11:34
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
Mindig elszoktak kerni
2022. ápr. 1. 11:44
 5/9 anonim ***** válasza:
88%
Ez a tegnapi, ahol a főnök testvére volt ott és ő kérte el a szamodat?
2022. ápr. 1. 11:46
 6/9 anonim ***** válasza:
82%

Jézusom.

Te tényleg nem érted a válaszokat?

2022. ápr. 1. 11:56
 7/9 anonim ***** válasza:
83%
Persze aztán vagy hívnak hogy kellene menni vagy nem.
2022. ápr. 1. 12:45
 8/9 Dzsoki ***** válasza:
Persze,hogy nem értjük. Ugyanis nálunk,személyesen jelentkezel,akkor is kérünk írásbeli önéletrajzot is. Azért kéröünk telefonszámot,hogy fel tudjunk hívni! Akkor is,ha kellesz,de akkor is,ha nem. Illetve,nem mi,hanem a Területi Vezető. Azt mondtuk,hogy igen,lehet róla szó,hogy nálunk dolgozzál,de esetleg,nem abban a boltban ahol jelentkeztél,hanem egy másikban. Továbbá,ezt a telefonszámosat,nem értem. Minek kérnénk el a számodat,ha tudjuk,hogy nem fogunk visszahívni? Megmondjuk,hogy köszönjük a jelentkezésedet,de nem rád gondoltunk. Vagyis,csak akkor kérünk számot,ha elképzelhető,hogy a munkatársunk leszel.
2022. ápr. 1. 23:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Kérdező, bocs, hogy nem vagyok gondolatolvasó, és a te stílusodat nem értem. Tudod, nekem volt gyerekszobám, nem ólban nevelkedtem.

Egyébként általában mindenkitől el szokták kérni, akkor is ha 99%, hogy nem alkalmazzák, ill. bizonyos szituációban, ha 100% hogy nem alkalmazzák. Nem biztos, hogy szemtől szembe meg akarják mondani, hogy bocs, de le vagy szarva, mert ezzel kényelmetlen helyzetbe hozná magát a HR-es, és ő nem pszichológus.

2022. ápr. 2. 09:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!