Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi lesz azzal, akit teljesen...

Mi lesz azzal, akit teljesen felemészt a depresszió?

Figyelt kérdés
2022. márc. 31. 23:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
16# vagyok Dzsoki, nem a lényeget olvastad. A kiscsaj nem ölte volna meg magát, ha nem szekálták volna halára, azzal a kicseszett fotóval, rádásul a rendőrség is őt hibáztatta. Igaz, hogy az alkoholt nem kényszeritették rá, de azok, a kis pöcsök kihasználták, a helyzetét. Most őszíntén, csak simán lefektethették volna, hogy kijózanodjon, de ehelyett lehúzták, a nadrágját és sorban megerőszakolták. Az biztos, hogy az a kislány több jót tett, még a halálában is, mint az a 4 hülye gyerek fog, egész életében, ugyanis szerv donor volt és pár ember életét megmentette.
2022. máj. 4. 11:07
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

A létező legnagyobb baromság ez a demagóg süket duma hogy "kérjél segítséget". Kitől, minek? Igen tudom menjek pszichológushoz, csak azt nem tudom mégis annak mi értelme van? Kedélyesen elbeszélgetek a szar életemről egy vadidegennel akinek úgysem fogok olyan dolgokat elmondani amit még anyáméknak se, és attól mi fog változni? Attól fognak szeretni az emberek? Attól lesz pénzem? Attól majd egymásra találunk az egyetlen lánnyal akit valaha is szívből szeretni tudnék? Attól elmúlnak majd a betegségeim? Soroljam? A búbánatos francnak kell ilyen hülyeségekkel ámítani azokat akiknek semmi esélye és reménye a boldog életre?

Kérdésre a válasz, én magam előtt 3 lehetséges kimenetelt látok:

1. annyira összeomlok hogy egy rossz pillanatomban véget vetek a kínjaimnak

2. szenvedek tovább amíg a fájdalom, gyász, gyűlölet és kilátástalanság miatt kialakuló betegségek valamikor el nem visznek

3. meghal a lelkem és kvázi mintegy terminátor, egy Grievous tábornok a Csillagok háborújából, úgy élek tovább, gépiesen, érzelmektől, emberi érzésektől mentesen, csak a saját szükségleteimmel törődve.

Nem hiszem hogy ezen három alternatíván túl lenne bármi. A csodákban nem hiszek, abból már kinőttem.

2022. máj. 19. 14:17
 23/24 A kérdező kommentje:

Utolsó, nagyon sok állításoddal egyetértek. A pszichológus - mint ultimate megoldás mindenre IS - egy baromság. Vagy foglalkozik veled, vagy nem. De kifizetned mindenképpen ki kell, méghozzá nem is akármennyiért. Van, aki azt sem bírná. Tb-re meg már nincs.

Én gyerekként voltam sok "szuper" szakember keze alatt. Egytől egyig oda jutott a kezelésem, hogyhát velem semmi baj nincs, az élet sz#r és nem akarom elfogadni. Történt ez úgy, hogy tudták, a szüleim vertek, terrorizáltak, az iskolában csúfoltak és kiközösítettek és még lehetne sorolni. Nekem ennyit segítettek a szakemberek. Mert miután rájöttek, hogy nem tapsolok a jobbnál jobb ötleteikért megúntak és "teljesen jól van már" kijelentéssel kemondtak rólam.

2022. máj. 19. 17:21
 24/24 anonim ***** válasza:
Én úgy látom, hogy a pszichológus max abban tud segíteni, (már ha nem szarja le, a betegeit) hogy segít feldolgozni, egy régi traumát. Ha valaki benne van egy olyan helyzetben, mint például, a bántalmazás, arra nem, a pszichológus, a megoldás, hanem a bántalmazás megszűntetése.
2022. jún. 20. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!