Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van, aki 30 évesen, vagy...

Van, aki 30 évesen, vagy afelett ment el egyetemre?

Figyelt kérdés
Milyen szakra? Milyen céllal?(munkahely, vagy váltani akart) dolgoztál mellette?
2022. márc. 31. 19:22
 1/7 franciasrac ***** válasza:
36%
Többet ismerek akik 28-29 évesen még járt egyetemre és mindegyikük orvosi karra járt meg laboratóriumban dolgozott
2022. márc. 31. 19:28
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Az egyik évfolyamtársam talán olyan 33 éves lehetett amikor beiratkozott villamosmérnök hallgatónak. Több munkahelyet kipróbált előtte, portásként is dolgozott. Valószínűleg volt valamennyi megtakarítása, amiből fedezni tudta a fővárosi lét egy részét, de nincs kizárva, hogy duálison csinálta. Nem volt rossz eszű a srác, valószínűleg a családi hátterének köszönhető, hogy nem előbb ment egyetemre.
2022. márc. 31. 19:37
 3/7 anonim ***** válasza:
46%
Néhai dr. Veres Pál, aki aztán rájött arra, hogy idősebb korban sok szakvizsga közül már nem választhat, így szexológus lett.
2022. márc. 31. 19:37
 4/7 anonim ***** válasza:
92%
Nagybátyám kb. 50 éves, valamilyen nyomdagépszerelő, és most kezdett egyetembe a munkája mellett. Előrébb szeretne jutni
2022. márc. 31. 19:59
 5/7 anonim ***** válasza:
89%
Amikor pl átmenetem levelezore, volt több 50 feletti csiporttarsam
2022. márc. 31. 20:06
 6/7 anonim ***** válasza:
62%

25 évesen kezdtem az alapszakot, majdnem 30 évesen mentem mesterre, mindkettő mellett főállásban dolgoztam már.

Én azért vállaltam, mert bár volt diplomám korábbról, egy percet sem dolgoztam a szakmámban, itt viszont az állásom hamarabb megtaláltam, minthogy lett volna rendes végzettségem a területen és szerettem volna megadni a módját, ha már úgy voltam vele, hogy szeretem, amit csinálok és szeretném hivatásszerűen, minél magasabb szinten űzni.

Mivel egyik esetben sem nappali tagozatos képzésen voltam, viszonylag sok idősebb évfolyamtársam volt, sőt, én a fiatalabbak közé tartoztam inkább.

Még lehet, hogy visszanézek doktori képzésre is 40 fölött, ha már ilyen nagyon megy nekem ez az egyetem dolog. :D

2022. ápr. 1. 04:09
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám 50 évesen jelentkezett egyetemre és kitűnő lett a diplomája. :D ő egyrészt szeretett volna fejlődni, agytornának is jó volt, másrészt a munkahelyén is jóval több lett a fizuja.
2022. ápr. 1. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!