Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha nem hibátlan a testem, még...

Ha nem hibátlan a testem, még lehetek webcam modell?

Figyelt kérdés
Vékony vagyok, pici, állítólag az arcom is helyes, kislányos, plusz ehhez extrém stílusom van. ( tetoválás, piercingek. ) Azt mondják, az ilyen lányok elég keresettek, viszont az egyetlen baj az, hogy hiába ápolom, a fenekem pattanásos. ( nem durván, de látszik. ) Ez mennyire hátrány?

2022. márc. 30. 13:34
 1/9 anonim ***** válasza:
22%
Nekem tetszenél biztos. Kis patti nem zavaró. 28F
2022. márc. 30. 13:54
 2/9 anonim ***** válasza:
3%
Webcam modell már ilyen is létezik?
2022. márc. 30. 15:54
 3/9 anonim ***** válasza:
20%
Ha nem vagyok sportos, még lehetek katona a Call of Duty-ban?
2022. márc. 31. 10:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Manapság rengetegféle webcam modell van, így egyáltalán nem gond az, ha nem tökéletes a tested. Az más kérdés, hogy nyilván a tiptop, mai szépségideálnak megfelelő modellek keresettebbek és jobban keresnek nagy átlagban, ezt azért érdemes elraktározni.
2022. ápr. 1. 15:21
 5/9 anonim ***** válasza:
75%

A legtöbbet nyilván a szépségideálnak megfelelő fiatal lányok keresik webcam modellként. De 1000-3000 eurót bármilyen külsővel meg lehet keresni, ha legalább heti 20-30 órát online van valaki, jó műsort ad és közepes szinten beszél legalább angolul.

És magyar viszonylatok között ez az összeg is elég kellemes.

2022. ápr. 10. 17:53
 6/9 anonim válasza:
44%
parkent mennyit lehetne megkeresni? eleg alacsony szamokat olvastam
2022. ápr. 15. 19:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem Victoria’s Secret modell akarsz lenni, senkit nem fog érdekelni pár pattanás.
2022. ápr. 16. 08:32
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ha ilyen ambícióid vannak, semmiképpen se add fel, főleg hogy a szépségideál szinte öt évente drasztikusan megváltozik
2022. ápr. 17. 19:31
 9/9 anonim válasza:
100%
Nem hinném, hogy feltétlen számít a "tökéletes" test. Ha van egy jó kisugarzasod, nem vagy szégyenlős, eltudod játszani hogy élvezed amit csinálsz szerintem simán.
2022. júl. 30. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!