Ha nem hibátlan a testem, még lehetek webcam modell?
Figyelt kérdés
Vékony vagyok, pici, állítólag az arcom is helyes, kislányos, plusz ehhez extrém stílusom van. ( tetoválás, piercingek. ) Azt mondják, az ilyen lányok elég keresettek, viszont az egyetlen baj az, hogy hiába ápolom, a fenekem pattanásos. ( nem durván, de látszik. ) Ez mennyire hátrány?2022. márc. 30. 13:34
1/9 anonim válasza:
Nekem tetszenél biztos. Kis patti nem zavaró. 28F
2/9 anonim válasza:
Webcam modell már ilyen is létezik?
3/9 anonim válasza:
Ha nem vagyok sportos, még lehetek katona a Call of Duty-ban?
4/9 anonim válasza:
Manapság rengetegféle webcam modell van, így egyáltalán nem gond az, ha nem tökéletes a tested. Az más kérdés, hogy nyilván a tiptop, mai szépségideálnak megfelelő modellek keresettebbek és jobban keresnek nagy átlagban, ezt azért érdemes elraktározni.
5/9 anonim válasza:
A legtöbbet nyilván a szépségideálnak megfelelő fiatal lányok keresik webcam modellként. De 1000-3000 eurót bármilyen külsővel meg lehet keresni, ha legalább heti 20-30 órát online van valaki, jó műsort ad és közepes szinten beszél legalább angolul.
És magyar viszonylatok között ez az összeg is elég kellemes.
6/9 anonim válasza:
parkent mennyit lehetne megkeresni? eleg alacsony szamokat olvastam
7/9 anonim válasza:
Nem Victoria’s Secret modell akarsz lenni, senkit nem fog érdekelni pár pattanás.
8/9 anonim válasza:
szerintem ha ilyen ambícióid vannak, semmiképpen se add fel, főleg hogy a szépségideál szinte öt évente drasztikusan megváltozik
9/9 anonim válasza:
Nem hinném, hogy feltétlen számít a "tökéletes" test. Ha van egy jó kisugarzasod, nem vagy szégyenlős, eltudod játszani hogy élvezed amit csinálsz szerintem simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!