Láttál már hullát?
Figyelt kérdés
Mennyire volt durva? Traumát okozott?2022. márc. 29. 23:56
31/45 anonim 

válasza:

-Kórházban mellettem lévő ágyon meghalt egy bácsi,én szóltam a nővérnek.
-Nagymamám letakarva,csak a lábai látszottak ki.Erre mentem haza,ott voltak a mentősök is.
-Zebránál várakoztam, elütöttek előttem egy férfit,nem vártam meg mi történt vele,de nagyon úgy nézett ki,mint aki meghalt.
34/45 anonim 

válasza:

Traumát nem okozott, csak akkor amikor fontos személy volt, akit holtan láttam
35/45 anonim 

válasza:

Először tizenegy évesen, vonatra várva beszélgettem egy ismerőssel, ő vette észre közvetlen mellettünk a vonat által széttépett testet.
Érdekesnek találtam, csodáltam, hogy a belsőségek színe mennyire egyezik az otthon, könyvben látott képen láthatóval. És hogy nem anatómiai határokon vágta fel a kerék szerencsétlent.
36/45 anonim 

válasza:

Láttam sajnos.. Nagyanyám meg a testvére kitalálták, hogy az anyukájuk (a dédnagymamám) temetésén legyen nyitva a koporsó, mert ez valami szokás. Semmilyen körülmények között nem akartam látni, de ahogy ártatlanul megfordultam pont odanéztem és láttam az arcát. 15 éves voltam, jó lett volna, ha nem ez az utolsó emlékem róla. De ugye mindent a szokásokért….
37/45 anonim 

válasza:

Igen. Négy hónapon belül kétszer is találtam az utcán. Az egyik hajléktalan volt. A másik korábban távozott a kórházból. Mindkettő esetben én hívtam mentőt.
38/45 anonim 

válasza:

Igen. Nem ijedtem meg, teljesen olyan volt mintha csak aludt volna.
39/45 anonim 

válasza:

ne haragudjatok nem dicsekvésként szeretném írni mert még élőben ilyen hatások nem értek, de számtalan durvábbnál durvább videót láttam gyilkolt, öngyilkolt, balesetet szenvedett testekről és nem igazán volt nagy hatással. ebből gondolom hogy talán kicsit jobban bírnám ha olyan munkakörben lennék ahol el kell őket szállítani vagy pakolni, esetleg összeszedni. élőben én is még csak egy végelgyengült nagymamát, sajátomat. semmi sem lenne érzelemmentes, mindenkihez gondolnék egy szegény így járt gondolatot, de nem okozna gondot arrébb pakolni mondjuk
40/45 anonim válasza:
Sajnos igen, egy sikertelen újraélesztés részese voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!