Láttál már hullát?
Figyelt kérdés
Mennyire volt durva? Traumát okozott?2022. márc. 29. 23:56
2/45 anonim 

válasza:

Sajnos igen. Katasztrófahelyszínen voltam egyszer, és akkor került elő épp egy hulla, illetve egyszer egy hajléktalan megölésénél voltam szemtanú, és sajnos akkor is láttam. Mindkettő itt van még az agyamban, fel tudom idézni a képet és az érzést is. De jobban traumatizált amikor kambodzsában a killing fieldsen emberi csontokon sétáltam akármerre léptem.
3/45 anonim 

válasza:

Igen, nem (ez) okozott traumát.
4/45 anonim 

válasza:

Többet is, de csak az édesanyámé okozott traumát.
5/45 anonim 

válasza:

Igen láttam, családtag volt, mivel percekkel a halál beállta után láttam így csak olyan volt mint ha aludna. Több napos hullát nem láttam, remélem nem is fogok.
6/45 anonim 

válasza:

Igen, kétszer, boncoláson. Nem okozott traumát. Nem volt durva, inkább érdekes. Jó, a szagok nem voltak kellemesek. :D
7/45 anonim 

válasza:

Sajnos igen, közeli családtagot, kórházban.
8/45 anonim 

válasza:

Nem, de a párizsi katakombákban már jártam.
9/45 anonim 

válasza:

Igen, papámtól amikor búcsúzkodtam már nem élt (akkor még azt hittem igen, pedig egyértelmű volt, hogy nem, de csak később jöttem rá. Trauma volt ja, pláne, hogy 1 hét múlva szültem és születésemtől fogva vele éltem
10/45 anonim 

válasza:

9, Nem szülted újra a “papát”?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!