Neharagudj amiért írtam ,beszélni szeretnék veled. Tudnánk?
Figyelt kérdés
Ha ezt megirom valakinek, akivel osszevesztem par honapja, szerintetek kepes azt irni, hogy nem akar beszelni?
Nem akarom felhozni a multat, csak annyit szeretnek neki irni, "Neharagudj amiért írtam ,beszélni szeretnék veled. Tudnánk?"
Es ha vissza ir, megkerdezem hogy jol van e, hogy hianyzik, es barmi tortent boldogsagot hozott az eletembe ami nagyon hianyzik nekem.
2022. márc. 28. 00:02
11/11 anonim 

válasza:

ha valakit több hónapja nem keresek, és felőle sem volt kísérlet az ügy rendezésére,akkor azt halott ügynek tekintem. nem szoktam letiltogatni embereket, akivel bármiét nem beszélünk már, lassan úgyis lesüllyed az új üzenete miatt, de ha hónapok/évek múlva rámír, letiltom, mert beállt valami mlmes hülyeségbe és jött téríteni. ha szeretnéd hogy letiltson, zaklasd nyugodtan a hülyeségeddel. ha nem, akkor hagyd békén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!