Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tettetek már lépéseket azügybe...

Tettetek már lépéseket azügyben hogy ha átterjedne a háború Magyarország területére órákon belül el hagyhassátok az országot?

Figyelt kérdés
2022. márc. 24. 20:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
41%
#8 te.. mivel fogalmad sincs a politikáról, ha azt hiszed, hogy Mo-ra is "átterjedhet" a háború.
2022. márc. 24. 20:30
 12/20 anonim válasza:
15%

11!

A Natóról nem hallottál még? És te ugatsz arról, hogy másnak nincs fogalma a politikáról? :D

2022. márc. 24. 20:37
 13/20 anonim ***** válasza:
52%
Ha itt háború lesz, rajzolok egy célkeresztet a mellemre, hogy azonnal kilőjenek. Nem megyek bunkerba a 3!!! kiskamasz lányommal, akik egész nap ölik egymást. A Lidl-ben nem férnek el,nemhogy egy bunkerben. Viccet félretéve, nem tettem lépéseket, nem vásároltam semmit pluszban, most nyugodt vagyok. A Covid kőkeményen megtépázta az idegrendszerem. Az elején rettegtem, féltettem a családom, nem mentünk sehova, egész nap fertőtlenítettem, mégis 2x elkaptuk.
2022. márc. 24. 20:39
 14/20 anonim ***** válasza:
21%
Nem. Atallnek az oroszokhoz egybol xd
2022. márc. 24. 21:13
 15/20 anonim ***** válasza:
89%
Nem. Úgyse tudnék semmit tenni. Ha el is utaznék ki a vakvilágba egy szál semmivel ott is túl kell élni. Nekem meg se ismerősöm se annyi pénzem.
2022. márc. 24. 21:19
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Én sem szeretném, hogy átterjedjen ide a háború, és a jó Isten mentsen meg tőle mindenkit.

DE!

Sajnos valami készül a háttérben amiről nem tudunk. Ugyanis ma mondták be a tv-ben, hogy NATO csapatok jönnek Magyarországra megerősíteni a határvédelmet.

Sajnos ezt nem tennék valami igen nyomós ok nélkül.

2022. márc. 24. 21:25
 17/20 anonim ***** válasza:
68%
Ha esetleg sokan elhagyják az országot, akkor leesnek az ingatlanárak. Akkor bevásárolnék még egy lakást, ennyivel legyünk előbbre, mire a gyerekek megnőnek.
2022. márc. 24. 21:35
 18/20 anonim ***** válasza:
82%

Inkabb lőjenek le, semmi kedvem földönfutova valni.

Amugy azt almodtam hogy meg iden vege a haborunak es sehova sem terjed at.

2022. márc. 24. 22:49
 19/20 anonim ***** válasza:
34%

Nem igazán van olyan forgatókönyv, hogy Magyarország, mint NATO-tag belekeveredjen a háborúba, és onnantól kezdve számítson, hogy én hirtelen mit teszek, vagy hova megyek. Egy nyílt NATO-Oroszország háború órákon belül atomháborúvá eszkalálódna, és kölcsönös megsemmisüléssel végződne. Naivitás azt feltételezni, hogy ott bárkinek lenne választása.

Itt van egy modell, amely szerint a háború első pár órájában 100 millió ember azonnal meghalna (USA+EU+Oroszország területén):

https://www.youtube.com/watch?v=2jy3JU-ORpo

Persze nem gondolom, hogy idáig fajul a helyzet, de azt sem sokan gondolták, hogy teljes körű támadás lesz Ukrajna ellen, és mégis lett.

2022. márc. 25. 00:09
 20/20 anonim ***** válasza:
82%
Mi a legdélibb határszélen élünk. Mikor a szerb horvát háború volt, akkor sem ment senki sehová. Ugyan úgy voltak nato egységek itt. Sőt volt mikor a vadászgépek felettünk fordultam meg. Hallottuk a gépfegyvereket. De senki nem ment sehová. Nem a mi háborúnk volt.
2022. márc. 25. 06:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!