Tettetek már lépéseket azügyben hogy ha átterjedne a háború Magyarország területére órákon belül el hagyhassátok az országot?
Mivel külföldön vagyok egyetemista és nem tervezek visszamenni Magyarországra, így nem, viszont ha a családomat kéne kimenekíteni, akkor a párom szülei szívesen ellátnák őket (ugyan ha szűkösen is) őket a saját házukban.
23L
2
Jól teszed, de attól még ide is átterjedhet a háború.
Pontosan azt gondolom, mint 2-es, és pontosan ugyanúgy cselekszem én is. És a járvány idején is pontosan ugyanazt tettem, mint 2-es.
És 4-es állítását egy elnéző mosollyal nyugtázom. Rettegjen csak, akinek ez okoz élvezetet! :-)
7!
És ki retteg, te nem normális?
Dörzsölné a tenyerét a helyi kisebbség, pláne a szomszédom, ha szedném a sátorfámat. Ruppótlan putrifalván élek, ahol csak a lopkodás, betörés megy. Nem adom meg ezt az örömöt nekik.
Bár ide nem jönne a kutya sem. Vagy atomot dobnak, vagy nem lesz semmi.
De miért dobnának, az oroszokkal nem vagyunk rosszban.
Párom már meg is beszélte egy Európán kívüli céggel (ugyanaz ahol itt is dolgozik, csak a kinti leányvállalata), hogy ha úgy adódik, menne oda. Le is okézták neki, sőt az itteni főnöke is odamegy, szóval ketten lesznek.
Én honvéd vagyok. Szóval még egyelőre maradok. Asszem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!