Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tettetek már lépéseket azügybe...

Tettetek már lépéseket azügyben hogy ha átterjedne a háború Magyarország területére órákon belül el hagyhassátok az országot?

Figyelt kérdés
2022. márc. 24. 20:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
32%

Mivel külföldön vagyok egyetemista és nem tervezek visszamenni Magyarországra, így nem, viszont ha a családomat kéne kimenekíteni, akkor a párom szülei szívesen ellátnák őket (ugyan ha szűkösen is) őket a saját házukban.

23L

2022. márc. 24. 20:06
 2/20 anonim ***** válasza:
80%
Nem, és nem is fogok. Nem mi állunk háborúban. Nem is pànikolok hanem élem az életem. Ahogy a koronavíruskor sem vásároltam fel a lisztet raklapszámra. Most sem csinálok semmit. Egyszerűen élek.
2022. márc. 24. 20:08
 3/20 anonim ***** válasza:
47%
Ittnemlessz
2022. márc. 24. 20:15
 4/20 anonim válasza:
18%

2

Jól teszed, de attól még ide is átterjedhet a háború.

2022. márc. 24. 20:16
 5/20 anonim ***** válasza:
56%
Sajna eléggé röghöz kötött vagyok, de már gondoltam rá.
2022. márc. 24. 20:19
 6/20 anonim ***** válasza:
73%
Nem gondoltam rá, nem is mennék el, van egy usánka a szekrényemben.
2022. márc. 24. 20:21
 7/20 anonim ***** válasza:
69%

Pontosan azt gondolom, mint 2-es, és pontosan ugyanúgy cselekszem én is. És a járvány idején is pontosan ugyanazt tettem, mint 2-es.

És 4-es állítását egy elnéző mosollyal nyugtázom. Rettegjen csak, akinek ez okoz élvezetet! :-)

2022. márc. 24. 20:22
 8/20 anonim válasza:
16%

7!

És ki retteg, te nem normális?

2022. márc. 24. 20:26
 9/20 anonim ***** válasza:
71%

Dörzsölné a tenyerét a helyi kisebbség, pláne a szomszédom, ha szedném a sátorfámat. Ruppótlan putrifalván élek, ahol csak a lopkodás, betörés megy. Nem adom meg ezt az örömöt nekik.

Bár ide nem jönne a kutya sem. Vagy atomot dobnak, vagy nem lesz semmi.

De miért dobnának, az oroszokkal nem vagyunk rosszban.

2022. márc. 24. 20:26
 10/20 anonim ***** válasza:
30%

Párom már meg is beszélte egy Európán kívüli céggel (ugyanaz ahol itt is dolgozik, csak a kinti leányvállalata), hogy ha úgy adódik, menne oda. Le is okézták neki, sőt az itteni főnöke is odamegy, szóval ketten lesznek.

Én honvéd vagyok. Szóval még egyelőre maradok. Asszem..

2022. márc. 24. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!