Érzitek, hogy a tavasz hatására sokkal jobb a kedvetek, minden sokkal jobb és az élet hirtelen minden téren pozitívabb?
Figyelt kérdés
2022. márc. 24. 11:29
11/25 anonim válasza:
Úgy mondanám, hogy könnyebb elviselni a sok trutyit, ha szebb az idő.
12/25 anonim válasza:
Ha az életem amúgy épp rendben van, és nem vagyok egy roncs, akkor nyilván figyelek az ilyen kis dolgokra is és örülök nekik. Egy-egy érzelmi krízis közben ezt értelemszerűen leszarja az ember.
Egyébként persze hat, napsütésre kelni, aztán kiülni esetleg valahova enni-inni egy teraszra, kirándulni, meg egyéb ilyen programok mind kellemesebbek így, mintha egész nap szürke hányás az ég.
Ha egy szépen berendezett, ízléses szobában ülsz és vagy, az is már érzet mintha egy fekete falú, régi, poros szobában.
14/25 anonim válasza:
Én egyértelműen érzem, hosszabbak a nappalok, jobb az idő, jobban tudok pihenni, az alap hangulatom magasabb szinten van.
16/25 anonim válasza:
Igen, sokkal jobb a kedvem. Süt a nap,melegít,kinn kertészkedem.
18/25 anonim válasza:
Záróvizsgára készülök, egyszóval elönt a tanulnivaló, de amióta beköszöntött a tavasz sokkal energikusabb vagyok és a kedvem is fényévekkel jobb. Nem hiába ez a kedvenc évszakom!
19/25 anonim válasza:
Nekem a tél a köd sötétség a kedvencem.
20/25 anonim válasza:
16 vagyok. Kertészkedés közben pihenni is szoktam 17# !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!