Miért választanak mindig engem utoljára tesin a csapattagválasztásnál?
De van olyan is, hogy egyáltalán nem választanak ki sehova. Utána meg tök kínos kérdezgetni hogy hova tudok még beférni..
Egyébként ilyen játékokban nagyon jó vagyok, egy időben még fociztam is.
Hát ha ezt mi tudnánk.
Lehet nem vagy túl népszerű az osztály körében. De nem tudom, nyilván csak találgatok.
Mi anno azt nem választottuk
-aki nagyon béna volt
-aki nagyon nagy képű és mindig mindenkit lecseszett, sose passzolt, azt hitte csak ő tud játszani
-akit csak úgy utáltunk
Engem sem szívesen választottak, de volt még rajtam kívül egy srác ugyanígy. Engem tartottak a kisebbik rossznak, mikor csak kettőnk közül lehetett választani😁
Egyébként nem utáltak meg semmi, még csak béna sem voltam, csak tudták hogy én kb xarok bele az egészbe és úgyis azt fogom keresni hogy hogyan tudom majd kivenni a legkisebb részt a feladatból.🤷♂️
Engem sem utálnak (vagy csak nem tudok róla). Szakgimnáziumba járok, és egy jó tanulónak számítok. Éppen emiatt a többi osztálytársam néha strébernek/a tanár kiskedvencének tart.
Múltkor is pl egyedül engem engedtek el szünetben hogy elmenjek a pékségbe, viszont a többieket akik utánam pár perccel kérdezték meg a szaktanárt, ők már nem mehettek el.. Emiatt az osztálytársaim eléggé pikkeltek rám amikor visszaértem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!