Ennyi sötét jövő vár ránk?
Tavaly augusztusban volt az első kérdésem itt, szintén ilyen kérdéssel...
Mit gondoltok, tényleg innentől kezdve tényleg ilyen sötét jövő vár ránk? Kezdődött a koviddal, itt van a háború stb stb....
Tényleg minden konteót félretéve, de már lassan kezdek szorongani, hogy sose lesz már olyan életünk mint 2020 előtt....
Infláció, idehaza is elszálló ingatlanárak, hitelek brutális drágulása.
Ráadásul mi szépen hugyozunk eu val szemben, ez így most a háború miatt kifejezetten rossz lesz a jövőben.
Plusz teljesen két táborra kezd oszlani az ország, ezt már mindenhol észre lehet venni olyan viták vannak.
Ez mind mind az eltávolodás a jobb, modernebb, felzárkózottabb élettől.
"5# A szemünk láttára teljesednek be a bibliai próféciák. Annyira egyértelmű, hogy ezek az utolsó idők jelei. Mindezeknek meg kell történnie"
Teljesen igaza van. Ébresztő van emberiség!
"Szilaj gyönyörnek a VÉGE IS SZILAJ"
Szilaj szó jelentése
Féktelen, dühöngő, kirúgó, vad.
Hát szerintem senkinek nem annyival nem több..
Volt egy hasonló témájú kérdés és annyira ostoba volt a kérdező, hogy leírtam neki, hogy emelek én neki szívesen bért: legyen 300 nettó a minimálbér és akkor 1500 forint lesz a kenyér.
Erre azt mondta, hogy neki ez így okés, lehetne :DDD
14 vagyok. Nem azt mondom hogy egálba lettek a dolgok, de azért gondolom nem tart ott se a kérdező se sokan mások hogy most már hirtelen szűkölködnie kell. Talán még az sem lehetetlen hogy romlanak a dolgok és majd kell de a jelenről van szó.
Tehát újfent kérdezem miben másabb most az élet itthon mint 2020 előtt?
A jövőn kár merengeni mert bármi lehet. Senki sem látta előre a Covidot még annyira se mint az ukrán orosz konfliktust. A covid ha megnézed évről évre egyre kisebb veszély. Idén már a rekord számú fertőzöttek mellett sem volt olyan sok halott mint 2020-21 legrosszabb időszakaiban.
Én azt sem gondolom hogy ez a háború lesz a kezdete valami nagyon rossz időszaknak.
Van pár másik dolog?
Ajánlom nézz rá az ingatlanpiacra meg a hitelekre.
Csak, ha az elmúlt 3 évet nézed hát hülyeséget sem szeretnék mondani, de kb egy 35 milliós ház ami 18-19 ben volt annyi, az most olyan 55-60 körül megy el.
Szerintem ehhez kevés fizetés létezik, ami csak picit felzárkózik ehhez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!