Ismerkedési fázisban, ha kapnál infót arról, hogy a jelölted bárkivel létesít szexuálisan kapcsolatot, akkor milyen véleménnyel lennél róla a későbbiekben?
“A szülei a jelöltekkel szemben hatalmas elvárásokat támasztottak, szerintem most is. Nem voltak valami barátságosak másokkal, az én volt választottam benzinre költött, de fájt volna a foga, ha nekem kellett volna valamiben segíteni, esetleg venni valamit. Elvárásai neki is voltak rendesen.”
Ez a gaz ,Kerdezo!! Ezek a felsoroltak meg onmagukban is kizaro okok. Ehhez kepest eltorpul,h barkivel lefekszik. Szerintem az egy exe vagy ellensege terjeszti. Ne higgyj az illetonek.
"Amíg nem vagytok együtt azzal fekszik le akivel akar."
Én ezt hülyeségnek tartom.
Aki lefekszik mással, az legyen ővele és ne ismerkedjen velem. Velem az akarjon ismerkedni, aki független és egyedülálló minden értelemben. Ebbe azt is beleértem, hogy nincs szexkapcsolata. Nehogy már az legyen, hogy kedden még szexelt Bélával, szerdán lefeküdt velem, onnantól velem van kapcsolatban. Na, és kötve hiszem, hogy az ilyen nő csütörtökön megmondaná Bélának, hogy "szerdától kapcsolatban vagyok, most már nem fekhetek le veled, kedves Béla".
17-es!
Ez nem féltékenység, egyszerűen onnantól kezdve nem jelent semmit. Nyilván nem mindenki egyformán érez ezzel kapcsolatban, szóval én elhiszem, hogy neked belefér, nincs ezzel baj, egy csomó dologban különböznek az emberek.
Igen, abban is különböznek, hogy megy-e nekik az értő olvasás vagy nem.
A kérdező világosan leírta: "a jelölted bárkivel létesít szexuálisan kapcsolatot", erre 17-es (meg előtte néhány másik is) azon fantáziál, hogy "Addig pedig belefer hogy massal is talalkozik." Igen, az, hogy találkozik, az nálam is belefér. Meg a legtöbb embernél is. Csak nem ezt kérdezte a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!