Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Normális ha ez esetben rosszat...

Normális ha ez esetben rosszat kívánok az exemnek?

Figyelt kérdés
Kihasznált, és csak úgy eldobott. De eddig úgy tűnik, hogy az ő élete jobban alakul, mint az enyém. Fél év után, már talált is valakit, akit szinte egyből el is vett feleségül, mert a nő teherbe esett, alig, hogy összejöttek. Azóta ők egy boldog családot alapítottak, csodálkozom, hogy pont az utánam lévőt nem verte át semmilyen módon. De azért a szakítás után kitett olyan idézeteket, amikben rám célozgatott, persze nem jó fényben. Azóta is volt már úgy írt, nem írtam neki, meg nézegeti az adatlapom, biztos a nyomoromon akar élvezkedni, hiszen az előttem lévő exeknek is csupa rosszat kívánt.
2022. márc. 19. 22:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem, hiszen ez az ezredik kérdésed, mert nem tudsz túllépni rajta. El kellene felejteni ahelyett, hogy még mindig rá gondolsz.
2022. márc. 19. 22:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Honnan veszed hogy nézegeti az adatlapod? Kicsit katyvasz amit írtál, de ahogy az első mondta: tovább kell lépni.
2022. márc. 19. 23:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Tipikus picsáskodás, amit csinálsz, miből gondolod, hogy rajtad élvezkedik? Miért gondolod, hogy a problémáidon kárörvend?

Attól nem lesz neked sem jobb, ha neki rosszat kívánsz, és ezen kattogsz. Fel kell nőni és továbblépni, nem is gondolni rá. Amíg vele foglalkozol, csak magaddal b/szol ki.

2022. márc. 20. 09:28
 4/4 anonim ***** válasza:

"De eddig úgy tűnik, hogy az ő élete jobban alakul, "

Mondanál rá példát? Szerintem az, hogy felcsinált valakit és muszájból elvette, úgy hogy konkrétan nem is ismeri még rendesen, az szerintem nem egy nagy eredmény. Persze az is sokat elárul, hogy szerinted az.

2022. márc. 20. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!