Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Eddig a szüleim tartottak el,...

Eddig a szüleim tartottak el, és most férjhez akarok menni hogy ne kelljen dolgoznom, vajon miért nem tudok normális lenni?

Figyelt kérdés

Nem szeretek dolgozni, nem akarok, es nem is fogok.

Egesz eletemben a szuleim tartottak el, viszont soha nem vettek nekem ruhakat, telefont és mas szuksegleteket, tehat az eltartas alatt azt ertem, hogy azt eszem amit vesznek itthonra,es hasznalom a melegvizet es az aramot. Semmit nem kerek toluk, hogy vegyenek ezt azt nekem, semmi ilyen nem tortenik. Semmenyi penzbe nem vagyok hiszen azokra amikre koltenek akkor is koltenenek ha en nem lennek.

Tudom hogy nem szep hogy a szuleim adnak enni , es soha nem is dolgoztam egy percet sem, ezert most mar ferjhez akarok menni, hogy a ferjem tartson el, es megoldodjon ez a problemam egy eletre, gyereket is szulnek csak hogy ne kelljen dolgozni. El sem tudom kepzelni hogy dolgozzak. Tarskeresore is regisztaltam.

Nem tudom miert lettem ilyen. 24 ev alatt egy percet sem dolgoztam.

De miert nem tudom ezt az erzest kizarni es dolgozni vegre mint egy normalis felnott no? 24L

2022. márc. 19. 01:04
1 2 3
 21/23 Girlll3 ***** válasza:
68%
Ja, és kiszolgáltatottan sose lesz saját pénzed... Mindig kérni kell. Hacsak végképp nem vagy a sors kegyeltje, hogy örül kölsz, nyersz a lottón milliárdokat vagy valaki olyan vak és úgy beléd zúg egy időre, hogy csak úgy ad az ágyakrobatikád miatt.
2022. márc. 19. 12:28
 22/23 anonim ***** válasza:

Rengeteg ilyen van.

Minimum középmódú férfire van szükséged, ha ez alatt találsz, akkor bizony jó sok gyereket kell szülj, az már keményebb meló önmagában

2022. márc. 19. 13:13
 23/23 anonim ***** válasza:
46%

Ha lustálkodni akarsz, arra sokkal jobb az az életmód, hogy vállalsz valami béna állást, és fenntartasz magadnak egy kis lakást.

A gyerekszülés és nevelés az maga a strapa, fizikai meló, közben meg nem kapsz csérbe mást csak nonstop hisztit. Ha rabszolgát akarsz csinálni magadból minimum 15 évre, csak akkor csináld. Kivéve, ha olyan gazdag pasit sikerül akasztanod, ahol még bébiszitterre, háztartásvezetőre is futja. De utána meg kidobhat a csávód, nem egy példát láttam, hogy szétmentek, miután nagyobbak lettek a gyerekek.

2022. márc. 19. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!