Eddig a szüleim tartottak el, és most férjhez akarok menni hogy ne kelljen dolgoznom, vajon miért nem tudok normális lenni?
Nem szeretek dolgozni, nem akarok, es nem is fogok.
Egesz eletemben a szuleim tartottak el, viszont soha nem vettek nekem ruhakat, telefont és mas szuksegleteket, tehat az eltartas alatt azt ertem, hogy azt eszem amit vesznek itthonra,es hasznalom a melegvizet es az aramot. Semmit nem kerek toluk, hogy vegyenek ezt azt nekem, semmi ilyen nem tortenik. Semmenyi penzbe nem vagyok hiszen azokra amikre koltenek akkor is koltenenek ha en nem lennek.
Tudom hogy nem szep hogy a szuleim adnak enni , es soha nem is dolgoztam egy percet sem, ezert most mar ferjhez akarok menni, hogy a ferjem tartson el, es megoldodjon ez a problemam egy eletre, gyereket is szulnek csak hogy ne kelljen dolgozni. El sem tudom kepzelni hogy dolgozzak. Tarskeresore is regisztaltam.
Nem tudom miert lettem ilyen. 24 ev alatt egy percet sem dolgoztam.
De miert nem tudom ezt az erzest kizarni es dolgozni vegre mint egy normalis felnott no? 24L
Hahhaaha
"Normális felnőtt"
Ha a bolygón csak normális felnőtt lenne, akkor SENKI SE dolgozna....
Na jó ez nem igaz, de a munkák több mint 99,9%át nem dolgoznák az emberek.
Nem baj ez te most ilyen vagy. Lehet majd megedződsz, vagy megváltozik ez, mindegy is. Majd alakul.
Hasonló vagyok mint te. Nekem kb 22 éves koromig brutális munkaundorom volt. Maga a tény, hogy egy rabszolgatartó, elnyomó, kihasználó rendszerben kell éljek volt a bajom.
Hogy nem az van, hogy felmérik a kéoességeidet és szabadon alkothatsz, hanem felesleges adathalmazt tanulsz több mint 10-15 évig, utána meg kapsz egy papírlapot, amiből semmmmmmi se derül ki se rólad, se a kéoességeidről, se a tudásodról, és ez alapján kell olyan munkák közül válogatni, aminek 100%a borzalmas.
Pedig én fizikus, pszichológus, meg ilyenek akartam lenni még kamaszként, de már ezek is annyira torzak, hogy gyűlöltem, hogy miért nem segíthetem az emberi fajt, csak mert nem akarok 10 évig tanulni valamit, amit már kamaszként jobban tudok, mint az átlag szakmájában dolgozó ember 10 év után.
Na mindegy...
Sok sikert. :))
Ne bántsátok Kérdezőt. Lehet, hogy tényleg nem szimplán lusta. Lehet, hogy súlyos mentális problémája van, aminek következtében képtelen, alkalmatlan a munkavégzésre.
Biztos eléggé meggyötörte az élet. Egyébként meg ahány ember, annyi élet. Nem kötelező dolgozni, csak akkor találjon ki valami ésszerű dolgot helyette. Lehet kifog valami 70 éves pénzautomatát, az elhalálozik, Kérdező lány meg megkaparintja a suskát.
Én a prostikat sem ítélem el, ők úgy keresik meg a kenyérre valót, én meg nem vagyok Isten, hogy ítélkezzek. Kérdező ha nem akarsz dolgozni, add el értéktárgyaidat, ékszereidet, hátha abból jön be egy kis lovetta. 🙂
Egyeztetni kéne a társkeresőn, hogy mi a szitu: nem szerelemből házasodnál, viszont eltartást kérsz. - Ehhez képest majd a férfi lereagálja, hogy ő mit akar, mit vár.
De ez nem fogja megoldani azt a hibát, ami a buksidban van.
Majd megírod, mit válaszoltak a jelöltek? :) Mindentől függetlenül: sok boldogságot! :)
Tudod, marha sok munka van egy gyerekkel, több gyerekkel meg még több. Míg egy munkahelyen reggel 8-tól mondjuk délután 4-ig kell dolgoznod, a gyerekkel addig, amíg ébren van, és akkor még ott a háztartás is.
Illetve gondolj bele, hogy onnantól fogva, hogy a munkaerőpiacon nulla az értéked, a férjednek teljesen kiszolgáltatod magad, csak az ő kénye-kedvétől fogsz függeni. Az emberi lélek meg olyan, hogy ha érzi a hatalmat, akkor akaratlanul is élni fog vele, azaz ő úgy fog viselkedni, ahogy éppen akar, neked mindent le kell majd nyelned, és még jó pofát is kell majd hozzá vágnod.
Ha egyszer meg neadjisten úgy dönt, hogy kirak, akkor nem lesz megtakarításod, se állásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!