Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tennél ha nem lenne...

Mit tennél ha nem lenne pénzed buszjegyre, és nem tudnál elmenni munkát keresni? Hogy lehet ebből a helyzetből kijönni?

Figyelt kérdés

2000ft, oda vissza a buszjegy.

Nincs pénzem hogy elmenjek munkát keresni , nem tudok kölcsön kérni senkitől. Nem tudom hogyan kéne megoldani hogy be tudjak menni a városba, mert a pénz kérés kizárva ami az egyetlen lehetőségnek tünik

Mit tennél a helyemben?

Nem arra vagyok kíváncsi hogy mennyire felelőtlen vagyok, és arra sem miért nem gondolkoztam hamarabb hogy ne kerüljek ilyen helyzetben, arra se hogy nem igaz hogy nem tudok senkitől kérni mert igaz.

Mit tennél a helyemben? Van egyáltalán valami megoldás?

Ha nem kérné a buszon a buszsöfőr a bérletet , nem érdekelne hogy megbüntet az ellenőr, simán felszállnék, de kéri ezt nem tudom megtenni. Nincs senkim aki segiteni tudna, és egy redvás faluba lakok nem tudok megkérni senkit hogy segítsen

25L

2022. márc. 18. 21:05
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
64%
Kísértetiesen emlékeztetsz egy ismerősömre. Ő is így tolta, persze, volt mindig, aki segített neki. Én is adtam egyszer pont munkával kapcsolatos dologra neki pénzt. Természetesen tök másra költötte és beállította magát áldozatnak...
2022. márc. 19. 01:14
 22/24 anonim ***** válasza:
80%

Elmesélem az én sztorimat

Pont így jártam mint te és felhívtam az illetőt aki interjúztatni akart és elmondtam őszintén, telefonon zajlott le az interjú, megkaptam az állás

2022. márc. 19. 04:36
 23/24 anonim ***** válasza:
75%
Inkább éhen halsz mint hogy bemenj bringával? Akkor még sem olyan fontos az a meló..
2022. márc. 19. 07:43
 24/24 anonim ***** válasza:
0%
Bringázz 40 km te,izzadj le...
2022. márc. 19. 08:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!