Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tennél ha nem lenne...

Mit tennél ha nem lenne pénzed buszjegyre, és nem tudnál elmenni munkát keresni? Hogy lehet ebből a helyzetből kijönni?

Figyelt kérdés

2000ft, oda vissza a buszjegy.

Nincs pénzem hogy elmenjek munkát keresni , nem tudok kölcsön kérni senkitől. Nem tudom hogyan kéne megoldani hogy be tudjak menni a városba, mert a pénz kérés kizárva ami az egyetlen lehetőségnek tünik

Mit tennél a helyemben?

Nem arra vagyok kíváncsi hogy mennyire felelőtlen vagyok, és arra sem miért nem gondolkoztam hamarabb hogy ne kerüljek ilyen helyzetben, arra se hogy nem igaz hogy nem tudok senkitől kérni mert igaz.

Mit tennél a helyemben? Van egyáltalán valami megoldás?

Ha nem kérné a buszon a buszsöfőr a bérletet , nem érdekelne hogy megbüntet az ellenőr, simán felszállnék, de kéri ezt nem tudom megtenni. Nincs senkim aki segiteni tudna, és egy redvás faluba lakok nem tudok megkérni senkit hogy segítsen

25L

2022. márc. 18. 21:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
37%
10# mi van ha költözött az illető és ott még nem ismeri az embereket.
2022. márc. 18. 21:27
 12/24 anonim ***** válasza:
56%
Van, aki szégyell segítséget kérni, és azért egy faluközösség sem biztos, hogy olyan szuper, ahol anyukám felnőtt, az tipikusan a pletykás, gonoszkodó emberekkel van/volt tele, anyukám örült, hogy elkerült onnan Budapestre, és soha nem is vágyott vissza. Nem tudjuk, a kérdezőnek mi okozza a dilemmát, nem kell ítélkezni, van épp elég baja.
2022. márc. 18. 21:28
 13/24 anonim ***** válasza:
60%
Nekem mindenesetre nagyon nagyon fura, hogy egy 25 éves nő egyetlen egy (?!) darab emberhez sem tud fordulni a világon. És ha nem talál munkát és 0 forintja lesz, akkor mi lesz? Valakihez csak oda kell menni...
2022. márc. 18. 21:32
 14/24 A kérdező kommentje:

12. Ugyanilyen helyen lakok

13. Akkor hazudok? Unalmamban irtam ki a kerdest ,igaz? Ha nem talalok munkat es 0 forintom lesz, akkor hajlektalan leszek tudod vannak azol is azok a remenytelen helyzetben elo emberek

2022. márc. 18. 22:31
 15/24 anonim ***** válasza:
36%

Kérdező, azért támadni sem kell.

Mégis mit vártál itt, hogy pénzt küldenek neked vagy valaki megoldja innen?

Kaptál javaslatokat.

2022. márc. 18. 22:53
 16/24 A kérdező kommentje:
Ne magadbol indulj ki, nem vartam penzt.
2022. márc. 18. 22:56
 17/24 anonim ***** válasza:
65%
Menj stoppal.
2022. márc. 18. 22:58
 18/24 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem is a stop az egyetlen lehetőség, vagy a bicikli...de neked az sem jó, inkább éhen halsz... De biciklivel is vihetsz egy váltóruhát és egy mosdóban át tudod venni, esetleg megmosakodsz és rögtön nem tűnik fel, hogy leizzadsz.
2022. márc. 18. 23:02
 19/24 anonim ***** válasza:
Kapott javaslatokat, és szerintem fog is élni ezekkel, csak nem lehet lezárni a kérdést, hogy ne érkezzen több válasz. Szerintem már zárná is a kommentszekciót, ha lenne ilyen funkció az oldalon. Kérdező, kitartást, remélem, hamar megoldódik a probléma, én is voltam egy időben hasonló cipőben, nem pont így, de tudom, hogy nem mindenkinek könnyű az álláskeresés. Egyszer majd ez csak egy rossz emlék lesz, de túlleszel rajta.
2022. márc. 18. 23:20
 20/24 anonim ***** válasza:

Ha még csak keresed a munkát, akkor azt az interneten is teheted. Úgy látom, van neted, így keress fel pár álláshirdető oldalt (profession.hu, workania, jobmonitor, jooble, indeed, Facebook állások szekció, Jófogás álláshirdetések). Jófogáson magadat is hirdetheted, mint álláskereső.

Szóval szerintem a neten keresgélj, küldj önéletrajzokat, és ha hívnak interjúra, akkor ráérsz beutazni. Feleslegesen ne menj be a városba...

Melyik falu ez és melyik város van hozzád a legközelebb?

2022. márc. 18. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!