Mit tennél ha nem lenne pénzed buszjegyre, és nem tudnál elmenni munkát keresni? Hogy lehet ebből a helyzetből kijönni?
2000ft, oda vissza a buszjegy.
Nincs pénzem hogy elmenjek munkát keresni , nem tudok kölcsön kérni senkitől. Nem tudom hogyan kéne megoldani hogy be tudjak menni a városba, mert a pénz kérés kizárva ami az egyetlen lehetőségnek tünik
Mit tennél a helyemben?
Nem arra vagyok kíváncsi hogy mennyire felelőtlen vagyok, és arra sem miért nem gondolkoztam hamarabb hogy ne kerüljek ilyen helyzetben, arra se hogy nem igaz hogy nem tudok senkitől kérni mert igaz.
Mit tennél a helyemben? Van egyáltalán valami megoldás?
Ha nem kérné a buszon a buszsöfőr a bérletet , nem érdekelne hogy megbüntet az ellenőr, simán felszállnék, de kéri ezt nem tudom megtenni. Nincs senkim aki segiteni tudna, és egy redvás faluba lakok nem tudok megkérni senkit hogy segítsen
25L
12. Ugyanilyen helyen lakok
13. Akkor hazudok? Unalmamban irtam ki a kerdest ,igaz? Ha nem talalok munkat es 0 forintom lesz, akkor hajlektalan leszek tudod vannak azol is azok a remenytelen helyzetben elo emberek
Kérdező, azért támadni sem kell.
Mégis mit vártál itt, hogy pénzt küldenek neked vagy valaki megoldja innen?
Kaptál javaslatokat.
Ha még csak keresed a munkát, akkor azt az interneten is teheted. Úgy látom, van neted, így keress fel pár álláshirdető oldalt (profession.hu, workania, jobmonitor, jooble, indeed, Facebook állások szekció, Jófogás álláshirdetések). Jófogáson magadat is hirdetheted, mint álláskereső.
Szóval szerintem a neten keresgélj, küldj önéletrajzokat, és ha hívnak interjúra, akkor ráérsz beutazni. Feleslegesen ne menj be a városba...
Melyik falu ez és melyik város van hozzád a legközelebb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!